Колишня дружина Узелкова Боржемська приголомшила шанувальників одкровенням: розповіла про нового обранця

Колишня дружина українського спортсмена В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська в інтерв'ю в ефірі телепередачі на каналі "СТБ" заявила, що зараз перебуває у відносинах. Що відомо про нового обранця фітнес-тренера?

В’ячеслав Узелков та його екс-дружина Марина Боржемська познайомилися ще наприкінці 1990-х. Пара прожила разом близько двадцяти років, після чого із гучним скандалом розійшлися. У колишніх закооханих є дві спільні дитини – син Роберт і донька Олівія.

Після несподіваної новини про розлучення почали випливати факти, а подружжя ділилося причинами розлучення. Згодом Марина Боржемська в інтерв’ю зізналася журналістам, що проблеми у шлюбі почалися задовго до його розпаду. Так, за словами фітнес-тренера, останній рік подружнього життя вони з чоловіком провели, проживаючи у різних кімнатах.

Знаменитість заявила, що діти все це спостерігали, а тому новина про розлучення не стала для них болісною чи дивовижною.

Марина Боржемська на фото зі своїми дітьми
Марина Боржемська на фото зі своїми дітьми

Діти рідко розпочинають розмови про тата. Вони бачать його ставлення, бачать ставлення мами та розуміють ситуацію. Зайвих питань не ставлять

, – відверта в одному з інтерв’ю Марина.

Шлюб двох знаменитостей розпався чотири роки тому, проте досі Марина та В’ячеслав не можуть дійти примирення та порозумітися. Пізніше Боржемська розповіла, що зазнавала навіть загроз з боку Узелков.

Фітнес-тренерка поділилася з журналістами розповіддю про те, що В’ячеслав почав її переслідувати та залякував нескінченними повідомленнями. Зрештою Марині Боржемській прийшлось “залякати” В’ячеслава законом – дівчина повідомила, що в Україні з’явився новий закон про аб’юзинг, і якщо Узелков продовжить її дошкуляти, то всі скріншоти та докази загроз будуть передані поліції.

Марина Боржемська зі своїм екс-чоловіком В'ячеславом Узелковим
Марина Боржемська зі своїм екс-чоловіком В’ячеславом Узелковим

На початку лютого В’ячеслав Узелков повідомив на публіку про те, що після скандального та болючого розлучення вирішив одружитися вдруге. Тоді ця новина здивувала не лише його екс-дружину, а й шанувальників українського спортсмена.

Мабуть, Марина Боржемська вирішила жорстко відповісти колишньому чоловікові та вперше розкрила подробиці нового роману. Так, дівчина поділилася, що задоволена своїм новим обранцем і зараз перебуває у щасливих стосунках.

Я підпустила одну людину ближче, ніж я підпускала за останні роки когось. Я дозволила йому робити те, що він хоче, стосовно мене

, – поділилася з журналістами Марина Боржемська.

Однак, за словами дівчини, вона не хоче чекати чогось великого та грандіозного, не в її інтересах сильно захоплюватися новим коханим, бо після хворобливого розлучення вона не хоче розчаруватися ще раз.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.