Вагітна онука Людмили Гурченко проживає в жахливих умовах: “Живе ніби на смітнику”

Людмила Гурченко є однією з найвідоміших артисток, народженою в СРСР. У жінки було шестеро чоловіків і шлюб із другим подарував їй чудову дочку, яка в майбутньому народила актрисі онуку – Олену, з якою сьогодні пов'язано безліч скандалів.

Режисер Олексій Герман вважав, що Людмила Гурченко випередила свій час і їй довелося все життя чекати, коли час наздожене її. Як казала сама Людмила, вона народилася в музичний час, а тому від неї завжди віяло музикою та яскравістю – з’являлася вона весь час у привабливих вбраннях. Талант Людмили подарував кінематографу сотні легендарних картин, проте індустрія не одразу зрозуміла, що стався прорив – такою була творчість Людмили Гурченко, уродженки Харкова.

Людмила Гурченко була геніальна рівно стільки ж, скільки і вільна у своєму творчому виразі. Акторка мала шестеро чоловіків, з одним з яких вона жила в громадянському союзі. Другий шлюб подарував Гурченко дочка, яка в майбутньому народить їй двох онуків. Онук Гурченко у юнацькому віці зв’язався з поганою компанією та почав вживати наркотичні засоби.

Незважаючи на вмовляння матері, Марії Корольової, юнак уже не зміг припинити і у віці 15 років, не дочекавшись приїзду лікарів, помер. Доля внучки Людмили Гурченко склалася найкращим чином, хоча ідеальним її життя назвати не можна. На даний момент Олена Корольова чекає на дитину, проте її вже колишній кавалер, дізнавшись про вагітність, відразу ж втік.

Внучка Людмили Гурченко виношує дитину у жахливих умовах
Внучка Людмили Гурченко виношує дитину у жахливих умовах

Зараз Олена Корольова проживає в самому центрі Москви – квартира дісталася зоряній онучці у спадок від бабусі. В одній квартирі з Оленою проживає її батько-пенсіонер та 14-річна дочка Таїсія. І, якщо раніше у подарованій бабусею квартирі панував порядок, чистота та благополуччя, то зараз журналісти прбачили просто найжахливіші умови.

Житлова площа, яку ріелтори оцінюють у 30 мільйонів рублів, неможливо назвати “жилою”. У квартирі біснує справжній безлад – на підлозі валяється брудна білизна, у мийці лежить місяцями немитий посуд.

Колишня дружина Прохора Шаляпіна відгукується про місце проживання зоряної онуки Людмили Гурченко не найпривітнішим чином. За словами Лариси Копенкіної, квартира Олени Корольової – це “справжній бомжатник”. Жінка розмірковує, що Олена там жити не може, а її майбутня дитина тим більше.

Якщо жінка живе у бардаку, значить у неї і в голові бардак. Так кажуть принаймні…

, – озивається про спосіб життя колишня Шаляпіна.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.