Віра Брежнєва поділилася з фанатами несподіваними змінами: “Тепер я така” – постаріла на очах

Співачка українського походження Віра Брежнєва стала відома після участі у легендарній поп-групі "ВІА-гра". З того періоду минуло багато часу, а тому Брежнєва вирішила поділитись із підписниками змінами у житті.

Віра Галушка більш відома під псевдонімом Брежнєва. Дівчина є знаменитою співачкою, актрисою, телеведучою та учасницею колись просто легендарного проєкту “ВІА гра”.

Віра Брежнєва народилася в українському місті Дніпродзержинськ, яке є передмістям більш відомого Дніпра. Батьки майбутньої знаменитості – батько співробітник хімічного заводу Віктор та робітниця металургійного заводу Тетяна.

У сім’ї, крім Віри, народилася і її старша на п’ять років сестра Галина, і молодші на три роки двійнята Віка та Настя.

Брежнєва народилася у зовсім не творчій родині
Брежнєва народилася у зовсім не творчій родині

Кожна знаменитість має свою цікаву історію, от і Віра може таким похвалитись. Здавалося б, як людина, народжена в сім’ї людей, які працюють на заводах, могла стати творчою особистістю? Батьки Брежнєвої теж не підозрювали про зіркове майбутнє доньки.

В один сонячний день сім’я вирушила відпочивати в санаторій, гуляючи яким пізніше батько Віри Віктор попросив її станцювати їм на помості. Після того, як Брежнєва представила публіці дитячий танець, дівчинка закохалася у сцену.

Пізніше Віра почала відвідувати танцювальний гурток та брала участь буквально у кожному шкільному виступі.

У біографії знаменитості українського походження є й не зовсім веселі та радісні події. Коли дівчинці виповнилося 11 років, її батька збила машина, тому їй, як і мамі зі старшою сестрою, довелося підробляти в будь-яких доступних місцях, щоб забезпечити сім’ю.

Віра працювала і в кафе, і в магазинах і навіть була нянею. Такі життєві труднощі анітрохи не зламали майбутню зірку – вони лише загартували її характер і підготували до суворого майбутнього.

Віра Брежнєва сьогодні одна із найвідоміших артисток
Віра Брежнєва сьогодні одна із найвідоміших артисток

Схоже, що життєві труднощі все-таки наздогнали зірку і неабияк виснажили Брежнєву – нещодавно вона поділилася з фанатами фотографією, на якій зображена зовсім не та знаменитість, яку пам’ятали шанувальники.

Віра Брежнєва у соціальній мережі Instagram поділилася фотографією, на якій позує без макіяжу та у мішкуватому одязі. У втомлених очах знаменитості можна побачити смуток і розчарування.

У коментарі до публікації співачка натякнула, що підписникам варто звикати до неї нової. Віра Брежнєва заявила, що тепер вона така – сумна та втомлена. Знаменитість заявила, що нічого дивного в цьому немає.

Віра Брежнєва опублікувала селфі без макіяжу
Віра Брежнєва опублікувала селфі без макіяжу

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.