Притула, Кошовий, Пікалов та інші: кого президент Зеленський нагородив орденом “За заслуги” ІІІ ступеня

На честь Дня незалежності України президент Володимир Зеленський нагородив орденами людей, які відзначились допомогою державі під час війни. Президент нагородив журналістів, волонтерів, водіїв, музикантів та спортсменів.

З нагоди 31 дня народження Незалежної України нинішній президент Володимир Зеленський вирішив удостоїти низку українських активістів та громадянських діячів нагород – до цього списку увійшли актори студії “95 квартал”, журналісти та українські активісти.

Директора та президента телерадіокомпанії концерну ICTV Олександра Богуцького нагородили орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, а український спортсмен та боксер Усик Олександр отримав нагороду “За заслуги І ступеня”.

Олександра Усика нагородили на честь Дня незалежності України
Олександра Усика нагородили на честь Дня незалежності України

Крім того, нагороду отримав і український шоумен Сергій Притула, який останнім часом став набагато відомішим як волонтер. Телеведучого, який активно допомагає Україні, нагородили орденом “За заслуги” ІІ ступеня.

До списку нагороджених, окрім уже перерахованих, увійшла Ірина Верещук, віце-прем’єр-міністр, а також міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій. Також Володимир Зеленський нагородив міністра інфраструктури Олександра Кубракова та міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка. Співак Олег Скрипка також отримав нагороду на честь Дня незалежності України. Зазначився і журналіст видання “Українська правда” Михайло Ткач.

Також Володимир Зеленський нагородив військового кореспондента та журналіста телерадіокомпанії “Студія 1+1” Андрія Цаплієнка.
Наступні нагороджені – актори студії “95 квартал”. До цього списку потрапили Євген Кошовий, Олександр Пікалов та інші “квартальні” працівники. Аргументувалося нагородження цих людей “серйозною волонтерською діяльністю” перелічених.

Журналісти редакції “Новий час” поцікавилися у Офісу Президента, за яку діяльність були нагороджені колишні колеги нинішнього президента. Там відповіли, що причиною стали нібито значні внески у зміцнення державності, а також прояв мужності та відстоювання суверенітету України.

Кошового та Пікалова удостоїли орденів
Кошового та Пікалова удостоїли орденів

Крім того, в Офісі Президента поділилися й іншими мотиваціями у нагородженні Кошового, Пікалова та низки інших “квартальних” знаменитостей. Так, за словами представників ОП, знаменитості проводили багато концертів перед військовими, а також надавали всебічну волонтерську допомогу.

Отримав нагороду “Захисник Вітчизни” й голова фонду “Повернися живим” Тарас Чмут. Відповідно до тексту указу про нагородження, кожен із кандидатів був обдарований орденом за

серйозні заслуги у зміцненні українського суверенітету, за мужність та самовідданість, виявлені у захисті української державності та територіальної цілісності.

Крім того, в указі було відзначено сумлінне виконання професійних обов’язків та особистий внесок у розвиток суспільного життя.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.