Вова Дантес слідом за Дорофєєвою похвалився новою обраницею: колишня дружина не має шансів все повернути

Схоже, що колишні кохані зовсім не можуть заспокоїтися і відпустити одне одного. У мережі постійно з'являються фотографії або пости, які наштовхують шанувальників на думку - зірки все ще відчувають сильні почуття.

Вчора Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками на особистій сторінці фотографією, на якій зображений Михайло Кацурін, який ніжно цілує дівчину, яка в цей час тримає в руках розкішний букет квітів. Опублікувала це фото Дорофєєва у відповідь на прохання підписника показати знімок, який ще ніхто не бачив.

Таке фото викликало справжній шквал емоцій та схоже, що зачепив навіть Володимира Дантеса та Дашу Кацуріну (колишню дружину Міші Кацуріна, з яким парами дружили Дорофєєва та Дантес). Вова та Даша поділилися з підписниками відео, на якому розповіли, куди збираються разом вирушити

Володимир Дантес та Даша Кацуріна разом на відпочинку
Володимир Дантес та Даша Кацуріна разом на відпочинку

Опублікувавши відео Володимир Дантес, тільки ще більше підігрів чутки про роман з Кацуріною. А милі історії у Instagram та невимушені фото Даші запевнили прихильників – у молодих все серйозно.

На відео Володимир Дантес повідомив, що незабаром шанувальники зможуть побачити його на благодійному концерті у Варшаві, який проводиться у рамках світового турне. Із сарказмом Володимир зауважив: якщо до Німеччини він не встиг доїхати через затримку на кордоні, то у Польщі таких проблем не виникне, адже зірка вже перебуває у Варшаві.

Володимир Дантес опублікував відео-історію з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес опублікував відео-історію з Дашею Кацуріною

З подальших відео стало зрозуміло – до Польщі разом із Дантесом вирушила і Даша Кацуріна, роман із якою активно обговорюють шанувальники в Інтернеті. На відео дівчина сидить у кежуал-образі і просить артиста не знімати її, оскільки “погано падає світло”.

Однак, Володимир Дантес ігнорує прохання Даші Кацуріної і в результаті публікує миле і таке комфортне відео з коханою.

Я хочу з цією жінкою відео записати, а вона каже, що світло погано падає

, – коментує Дантес.

Нагадаємо, що підозрювати двох зірок у наявності між ними “хімії” почали майже відразу ж після того, як Дорофєєва та Дантес оголосили про розлучення. Цікаво, що Надя та Кацурін зійшлися відразу після розлучення з Дантесом, що, безперечно, підігріло чутки.

Цікаво, що Володимир Дантес та Даша Кацуріна проводять разом дуже багато часу та постійно діляться з передплатниками веселими моментами із загального проведення часу. При цьому зірки не заперечують, але й не підтверджують чуток про стосунки.

Хто ж Даша Кацуріна Дантесу – нова кохана чи вірний друг?

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.