Джамала приголомшила одкровенням і розповіла, як її сім’я живе у тимчасово окупованому Криму: “Їм важко”

Всім шанувальникам давно відомо, що українська співачка Джамала має кримсько-татарське коріння. Після виконання знаменитістю пісні "1944" на Євробаченні всі зацікавилися її минулим. Нещодавно зірка відкрила завісу.

Фатальна красуня Сусанна Джамаладінова народилася в маленькому місті в Киргизії, а дитинство та юність майбутньої зірки пройшли біля Алушти. Батько дівчини має кримсько-татарське коріння, а мати – вірменське. Маленька Сусанна захоплювалася музикою з раннього віку, її подальша кар’єра була обумовлена долею ще до повноліття.

Одного разу дівчинка виграла конкурс “Дитячий дощ”, а після перемоги записала альбом, пісні з якого крутили кримськими радіостанціями. Після закінчення школи Джамала вступила до музичної академії у Києві.

З самого дитинства Джамала хотіла стати співачкою
З самого дитинства Джамала хотіла стати співачкою

У той час, поки частина шанувальників полюбила Джамалу за її неземний голос та музичний талант, інші оцінили її активну громадянську позицію. співачка завжди відрізнялася виявом своєї позиції, хоча у її біографії є спірні моменти.

Наприклад, після окупації Криму та початку збройної агресії в Луганській та Донецькій областях Джамала кілька разів виступала в російському сочі. Пізніше Суссанна заявляла, що росія – країна, яка незаконно приєднала до своєї території півострів.

Проте оскаржити активну підтримку співачкою України – неможливо. Тим більше, це стало видно після 24 лютого.

Джамала завжди відрізнялася активною громадянською позицією
Джамала завжди відрізнялася активною громадянською позицією

Нещодавно Джамала поділилася з журналістами особистою розповіддю про те, як проживає її родина у тимчасово окупованому півострові Крим. За словами співачки, її родичам надзвичайно складно, а найбільше вони хочуть нарешті повернутися до складу України.

Так, Джамала заявила, що сім’я навіть рада тому, що на півострові зараз лунають вибухи, оскільки це дарує їм надію на якнайшвидше звільнення.

Достеменно знаю, що їм дуже складно, але вони вже пристосувалися і так, вони там працюють

, – поділилася коментарем Джамала.

Крім того, зірка заявила, що майже всі розуміють той факт, що під росією у Криму ніколи не жилося добре – “усі впевнені, що нам не по дорозі”. Сусанна наголосила на тому, що їй, як і кожному з нас, хочеться, щоб звільнення пройшло з найменшими втратами, проте “ніхто не знає, що буде далі”.

Вони знають, на що вони чекають. Як людині, як жінці, мені хотілося б уникнути втрат. Я не хочу, щоб люди гинули. Але я не знаю, як далі відбуватимуться події. Але те, що наше має повернутися, це точно знаю

, – підсумувала співачка.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.