Принцеса-воїн: Камалія приголомшила шанувальників несподіваним зізнанням – хотіла взяти в руки автомат

Співачка Камалія завжди відрізнялася мужністю та відвагою. Хоробра співачка нещодавно зізналася, що переживала за долю рідної України так сильно, що була готова схопити автомат і поїхати на фронт.

Нещодавно українська принцеса-воїн Камалія поділилася з шанувальниками історією про те, наскільки сильно її вразили та засмутили події, що відбуваються в Україні. Співачка розповіла про особисті переживання після початку повномасштабного вторгнення, а також розповіла фанатам про те, як розпочалася війна для неї.

Камалія відверто зізналася – вона до останнього не вірила, що росія зможе напасти на Україну, а тому її життя до кінця лютого текло у звичному темпі. Артистка готувалася до премії, хотіла записати новий альбом і щосили виплескувала свій творчий потенціал. Проте ранок 24 лютого став для неї, як і для всіх українців, катастрофічним.

Однак, незважаючи на непохитність Камалії, її чоловікові Мохаммаду Захуру неодноразово приходили “тривожні дзвіночки”. Мільярдер пакистанського походження має британське громадянство, а тому чоловікові ще з січня радили вивезти сім’ю за кордон, щоб зберегти дружині та дітям здоров’я та нерви.

На тлі подібних попереджень подружжя ухвалило рішення відправити доньок до Лондона, проте сама Камалія залишилася в Україні – співачка не вірила у можливість початку повномасштабної війни.

Камалія зізналася, що готова була вирушити на фронт
Камалія зізналася, що готова була вирушити на фронт

Пізніше Камалія поділилася одкровенням про те, що її двійнята вилетіли до Лондона на останньому рейсі – наступного ранку вся Україна прокинулася від масованого обстрілу.

Камалія вирішила залишитися в Україні і не їхати разом із дітьми, адже думала, що всі дані розвідки – це лише спроба залякати населення, адже насправді подібного не може статися.

Вранці 24 лютого українська співачка була шокована наступом росії – подія вразила її настільки, що вона готова була взяти автомат і піти до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну.

Від такого рішення її відмовив чоловік. Обговоривши з Мохаммадом Захуром ситуацію, Камалія “охолола” і зрозуміла, що ухвалила поспішне рішення. Більше того, у жінки є двоє дітей, для яких вона має залишатися мамою – це стало вирішальним чинником у прийнятті рішення.

Я хотіла піти до ЗСУ. У мене була така образа, у мене така лють була. Я не хотіла покидати Україну, хотіла піти боротися. Я мала такий настрій, що я просто хотіла взяти в руки автомат і піти боротися за Україну

, – поділилася з журналістами Камалія.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.