Відомо, заради кого Пугачова повернулася до Росії: з’явилися подробиці відносин Примадонни з відомим поетом

Нещодавно Алла Пугачова та Максим Галкін оголосили, що Примадонна повернулася додому до росії без свого чоловіка. Така новина одразу ж змусила шанувальників запідозрити щось недобре. Сьогодні ж усі дізналися, що Примадонна повернулася додому заради іншого…

Наприкінці серпня стало відомо, що Алла Борисівна після довгої відсутності повернулася до росії. Проте, шанувальників Примадонни насторожив той факт, що приїхала легендарна співачка одна – деякі навіть почали підозрювати майбутнє розлучення відомої пари.

Багато колег артистів також висловлювали свої побоювання з приводу особистих проблем у відносинах Пугачова та Галкіна. Можливо, яблуком розбрату між артистами стала політична та громадянська позиція. Нагадаємо, що Максим Галкін із лютого підтримує українців і намагається допомогти постраждалим від російської агресії. У Росії Галкіна негласно внесли до “чорного списку”. При цьому Алла Борисівна мовчить і ніяк не висловлюється за або проти політики президента росії володимира путіна.

Алла Пугачова повернулася до Росії без Галкіна
Алла Пугачова повернулася до Росії без Галкіна

Сама Алла Борисівна відповіла на всі негативні коментарі щодо її повернення до росії. Зірка зазначила, що мала відпустку, яку вона вирішила провести за кордоном і пройти курс оздоровлення.

Коли відпустка закінчилася, Пугачова вирішила негайно повертатися додому. Колега Примадонни оперна співачка Марія Максакова поділилася переживаннями з приводу того, що, на її думку, Алла Пугачова побоюється чогось серйозного.

Підозрювати подібне оперна співачка почала після того, як Примадонна повернулася до росії без супроводу чоловіка – на думку Максакової, у Пугачовій більше не можна помітити колишню силу духу та енергію.

Однак, як би там не було, зараз достеменно відомо одне – зірка повернулася додому без Галкіна, а в Росії вирішила провести час зі старим другом. Чи варто шанувальникам зоряної пари чекати на можливе розставання?

Після приїзду Примадонна зателефонувала зі старим другом
Після приїзду Примадонна зателефонувала зі старим другом

Публіка була впевнена, що після повернення додому співачка займатиметься домашніми справами. За довгі місяці відсутності житло сім’ї явно неабияк запилилося, а тому вимагає генерального прибирання. Однак Алла Борисівна знайшла заняття важливіше.

Пугачова негайно почала обдзвонювати друзів і товаришів, щоб призначити візити і нарешті побачити тих, з ким розлучилася на такий довгий період. Одним із таких людей став російський поет та літератор Ілля Резнік.

Його дружина Ірина Резнік поділилася з пресою одкровенням про те, що її чоловік проговорив з Аллою Пугачовою понад дві години. За цей час вони встигли обговорити останні новини, поділитися змінами і змінами в житті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.