Найміцніша пара в Україні: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір уже 9 років проводять кожен ранок разом

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вважаються найміцнішою парою на українському телебаченні. Сьогодні телеведучі святкують сценічну річницю – 9 років вони разом ведуть ранкові телешоу. Ми підготували добірку цікавих фактів про улюблені зірки.

Ранкове шоу “Сніданок з 1+1” виходить на телебаченні понад 25 років. Така кількість екранного часу в українській журналістиці вважається просто рекордною. 13 років поспіль незмінним ведучим ранкового шоу є Руслан Сенічкін, а Людмила Барбір, його вірна супутниця та співведуча, працює разом із Русланом уже 9 років.

Сьогодні “екранна пара” святкує свій ювілей. Саме з цієї нагоди редакція склала добірку найцікавіших фактів про Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір.

Людмила Барбір веде програму 9 років
Людмила Барбір веде програму 9 років

За дев’ять років спільної роботи Людмила Барбір жодного разу не запізнилася на роботу – за плечима ведучої немає жодного проспанного ефіру. Її колега Руслан Сенічкін пунктуальністю похвалитися не може. Телеведучий раз у раз прокидає ефіри, постійно запізнюючись на роботу.

Сенічкін згадує, що Людмила завжди приїжджає на роботу за кілька годин до старту ефіру. Однак, як поділився Руслан, одного разу під час нанесення гриму, Барбір заснула прямо біля дзеркала. Він тоді посміявся та зняв це на відео.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вірні один одному в об'єктиві камер
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вірні один одному в об’єктиві камер

Людмила Барбір терпіти не може солодке, проте дуже любить все солоне. Ведуча поділилася, що через свою професію має дотримуватися суворої дієти, проте їй пощастило, що солодке їй зовсім не подобається. Однак, як згадала Барбір, після приїзду до мами про будь-які обмеження в їжі можна забути – вона дуже смачно годує ведучу і навіть не звертає уваги на її професійні обов’язки.

Цікавий факт про Руслана Сенічкіна – він, зважаючи на все, готує не гірше мами Людмили. Телеведучого можна назвати ще й професійним кулинаром – він готує в ефірах, випускає кулінарні книги, проте, за його визнанням, вдома для себе ніколи не готує.

Руслан Сенічкін є провідним ранковою програмою понад 13 років
Руслан Сенічкін є провідним ранковою програмою понад 13 років

Телеведучі, як і всі люди, мають страхи і фобії. Руслан Сенічкін боїться літати літаками, а Людмила Барбір побоюється висоти та глибини. Крім того, як зазначила ведуча, вона має дивний страх висоти. Людмила з легкістю “виконувала піруети” на дельтаплані, а от наважитися на банджі джампінг не може.

Окрім кулінарії у Руслана Сенічкіна є ще одна пристрасть – риболовля. Для ведучого це заняття є ідеальним способом відпочити, перезавантажитись та освіжити думки. Коли Сеничкіну все набридає, він бере вудку і вирушає осягати нірвану.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.