Осадча, Горбунов, Комаров та інші: у кого з українських зірок робочі відносини переросли у міцне кохання

"Від кохання до ненависті один крок": сказали якось мудрі люди і виявилися неправими – у випадку з українськими зірками все навпаки. Розповідаємо історії про те, як відносини українських знаменитостей поступово переростали з робітників у любовні.

Шанувальники уважно стежать за низкою представників українського шоу-бізнесу, проте куди уважніше публіка дивиться за зірковими парами. Цікаво, що багато відомих пар спочатку навіть не підозрювали, що в результаті стануть щасливою родиною. Більше того, кохання деяких із них починалося із взаємної ворожості.

Анастасія Каменських та Олексій Потапенко

Потап та Настя Каменських приховували стосунки понад 10 років
Потап та Настя Каменських приховували стосунки понад 10 років

Майбутнє подружжя познайомилося у 2006 році, коли Потап шукав співачку для участі в його музичному проекті. Перш ніж зв’язатися з Настею, співак прослухав кілька інших кандидатур. Товариш Потапа вмовив його послухати, як співає Каменських. Пізніше він зізнався, що спочатку вона йому зовсім не імпонувала, а тому він продовжив пошуки.

Не дуже гарне перше враження одне від одного могло означати, що сьогодні ми навіть не знали б про існування популярного поп-дуету. Проте, артисти наважилися та зійшлися.

Перші чутки про роман з’явилися відразу після початку спільної кар’єрі. Проте серйозних підстав для таких підозр не було. Згодом з’явилися причини підозрювати, що артистів може пов’язувати щось більше, ніж професійна діяльність.

У 2009 році Анастасія розлучилася з фактично цивільним чоловіком, а Потап перестав жити з дружиною Іриною. Пізніше шанувальники дізнаються, що зірки приховували роман 10 років. Сьогодні вони щасливі у шлюбі, а серед шанувальників з’явився новий привід для обговорення – коли ж Настя нарешті народить первістка?

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та Катерина Осадча виховують спільного сина
Юрій Горбунов та Катерина Осадча виховують спільного сина

Катерина Осадча та Юрій Горбунов познайомилися дуже давно. Обидва крутяться в українському шоу-бізнесі, відвідують однакові заходи та знімаються у схожих шоу. Однак перші любовні натяки з’явилися на зйомках телешоу “Голос діти 2”.

Пізніше Юрій Горбунов в інтерв’ю зізнається, що спочатку він не полюбив Катерину Осадчу, ведуча йому не сподобалася. Але, стиснувши зуби, Юрій залишався професіоналом і спокійно працював разом із Осадчою. На початку спільної професійної діяльності ведучих пов’язували виключно робочі відносини, але пізніше Катерина та Юрій зрозуміли – вони відчувають один одного теплі почуття.

Зараз пара перебуває у щасливих стосунках та виховує спільного сина Івана.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренка

Дмитро Комаров щасливий із красунею дружиною
Дмитро Комаров щасливий із красунею дружиною

Дмитро Комаров довгий час залишався самотнім – телеведучого відносили до завидних українських холостяків. Однак, раптово він познайомився з дівчиною, яка в майбутньому змінила його життя.

У 2016 році Комаров зустрів Олександру Кучеренко, з якою спочатку його пов’язували суто робочі відносини. Пізніше зірки придивилися одне до одного і зрозуміли, що їхні ділові відносини поступово переростають у любовні.

Хоча Комаров старший за кохану на 14 років, їм вдалося побудувати міцні та здорові стосунки.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.