Чоловіка Олі Цибульської розсекретили: розповів, що думає про роман дружини з Дзідзьо і чому так довго ховався

Ольга Цибульська дуже довго приховувала особистість свого чоловіка, проте нещодавно стало відоме ім'я та зовнішність обранця української принцеси. Чоловік зізнався, як жив весь цей час і що відбувалося в їхньому із Ольгою житті

Ольга Цибульська – українська телеведуча та співачка завжди вміла зацікавити своїм особистим життям і хейтерів, і шанувальників. Вуаль таємниці, спритно накинута зіркою на своє життя, розбурхувала публіку тільки більше.

Все, що раніше було відомо про особисте життя Цибульського – це те, що вона має загадкового чоловіка, маленьку дитину і можливий роман зі співаком Дзідзьо. Вчора ж співачка нарешті впустила шанувальників у своє серце і показала чоловіка-красеня.

Несподіване одкровення зірки здивувало і підписників, і колег артистки, проте всі були, безперечно, раді. Слідом за визнанням Олі Цибульської були відповіді її чоловіка на найпоширеніші питання. Сергій Грисюк розповів, чим займається, чому так довго приховував свою особистість та як ставиться до чуток про можливу зраду дружини.

Так, Сергій розповів, що займається приватним бізнесом, а тому вважав за непотрібне встрявати в публічну діяльність своєї дружини і розсекречувати свою особистість раніше, ніж належить. За словами бізнесмена, він не хотів витрачати сили на те, щоб ставати відомим та знаменитим чоловіком.

Ольга Цибульська довго приховувала особу чоловіка
Ольга Цибульська довго приховувала особу чоловіка

У моїй діяльності немає потреби [бути публічною людиною – ред.], я не люблю робити щось просто так. Розумію, що все має наслідки, тож мені це було не потрібно. Нині час, коли треба бути відкритим. Якоюсь мірою – це обнулення, починаємо з нуля

, – розповів Сергій Грисюк у відео журналістки Аліни Доротюк.

За словами чоловіка Олі Цибульської, він не має часу на те, щоб бути “медійним”. Він займається сімейним бізнесом (виробництво) і має всі сили вкладати у розвиток підприємства, повинен брати участь у всіх внутрішніх процесах. Сил та часу на публічність не вистачало.

Цибульська та її син Нестор
Цибульська та її син Нестор

Сергій Грисюк прокоментував і чутки про роман дружини зі співаком Дзідзьо. Нагадаємо, що публіка активно приписувала Цибульській та Хомі зв’язок, далекий від робочої. Доходило й до того, що шанувальники Олі вважали, що її син дуже схожий на Дзідзьо.

Чоловік співачки заявив, що він не звертає уваги на чутки – на те вони і вигадки, щоб пропускати їх повз вуха. Чоловік зізнався, що в їхньому місті з Ольгою чутки ходять і про нього.

Вони є і вони завжди будуть. Але ж це чутки. Не треба на них реагувати

, – резюмував Грисюк.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.