Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова похвалилася фігурою за рік після народження сина (ФОТО)

56-річний Віктор Павлик був офіційно одружений чотири рази, а з нинішньою дружиною Катериною Репяховою у співака різниця у віці понад 20 років. Нещодавно дівчина в мережі похвалилася фігурою після народження сина

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка набагато молодша за артиста. За одкровенням Катерини Репяхової, вона була фанаткою майбутнього чоловіка з дитинства. В юності почала слухати безсмертні хіти Віктора та не змогла його розлюбити.

Історію їхнього знайомства можна без побоювань назвати легендарною. Доля звела двох майбутніх коханих у миколаївському готелі – Віктор приїхав туди з концертом, на який збиралася Катерина. Цікаво, що артист міг і не одружитися з Репяховою, адже дівчина могла не приїхати на концерт до Миколаєва і не заселитися в номер по сусідству від зірки.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова виховують однорічного сина
Віктор Павлік та Катерина Репяхова виховують однорічного сина

Друг Катерини вмовив дівчину з міркувань безпеки відвідати концерт разом. Чоловік не хотів, щоб Репяхова одна тинялася серед великої кількості людей. Спочатку дівчина збиралася приїхати на концерт до Одеси, проте її друг не зміг прилетіти до України у призначений день. Тому друзям довелося поміняти квитки та оселитися у Миколаєві.

Жити у сусідніх номерах в Одесі була мізерна, тож я вважаю – це доля

, – поділилася історією на своїй сторінці Катерина.

Одружилися кохані таємно, приховуючи своє щастя та любов від сторонніх очей. Однак, довго зберігати в таємниці заміжжя було неможливо, особливо коли стало відомо, що у пари скоро народиться дитина.

Сину Віктора Павліка у червні виповнився рік. Маленький Михайло виглядає точно, як і його батько в дитинстві, однак і від мами дитині передалися красиві риси у зовнішності.

До речі, сама Катерина нещодавно поділилася з передплатниками порівняльними знімками – молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядала її постать рік тому і зараз. Варто зауважити, що дівчина від природи має симпатичну фігуру і струнку статуру.

Катерина Репяхова поділилася торішньою фотографією
Катерина Репяхова поділилася торішньою фотографією

Навіть після пологів було важко сказати, що Катерина 9 місяців виношувала дитину, адже Репяхова дуже добре збереглася. Проте сама дівчина була незадоволена своєю фігурою відразу після пологів і неодноразово заявляла, що їй було б непогано скинути пару зайвих кілограм.

Своє слово молода мама дотримала – цілий рік вона активно ділилася способами швидкого схуднення, а днями заявила, що досягла бажаного результату. У мережу дівчина опублікувала своє фото в порівнянні з фігурою рік тому та прокоментувала, що тепер вона задоволена формами свого тіла.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.