“Ноги, як лапи птеродактиля”: Анастасію Волочкову розкритикували за відео з репетиції із зайвими одкровеннями

Скандальна артистка Анастасія Волочкова знову "влипла". Цього разу шанувальники засудили дівчину за опубліковане нещодавно відео – глядачам не сподобалися зайві одкровення на кадрах із зіркою

Анастасія Волочкова нещодавно виклала у мережу відеоролик, на якому поділилася емоціями після чергової репетиції. Так, 46-річна балерина продемонструвала, як знімає пуанти та після – розминає ступні. Ракурс Волочкова обрала доволі цікавий. До кадру крупним планом потрапили пальці ніг зірки.

Анастасія Волочкова лаконічно підписала пост, заявивши, що момент зняття пуанту є для неї найприємнішим у всій репетиції. Крім того, балерина повідомила, що незабаром з’явиться афіша з детальною інформацією про її наступний виступ, до якого вона і готується.

Однак такого одкровення підписники зірки не оцінили і залишили пару “добрих” і правдивих коментарів, зауваживши, що не всім приємно спостерігати за подібним і артистка зобов’язана розуміти це. Анастасії Волочковій порадили з великою повагою ставитись до своїх шанувальників.

  • “Анастасія, ви сходіть до психіатра, може щось серйозне”;
  • “А без ніг нам в обличчя ніяк??”
  • “Це все до чого?”
  • “Навіщо тикати ногами в екран?”
  • “Як вона не розуміє, що нам неприємно таке дивитися??”
  • “А ще ближче в камеру ноги не можна запхати?”

Хоча підписники залишили у коментарях в балерини й позитивні слова, питань щодо доцільності пхати ноги в кадр було більше. Після хвилі хейту у свій бік Анастасія Волочкова обмежила можливість залишати коментарі. Схоже, що зірка не була готова відповідати на резонні питання, навіщо було так знімати свої ступні після тренування.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова ще у лютому натякнула, що підтримує війну в Україні. Тоді балерина нарвалася на серйозну критику, а дехто стверджував, що зірка “обрала тему не за своїм розумом”.

Тоді балерина опублікувала фотографію з абсолютно недоречним текстом, додавши до нього веселі смайли усміхнених мавпочок. На цьому скандальна зірка не зупинилася і в травні зізналася путіну в коханні.

Волочкова з початку війни підтримує дії росії
Волочкова з початку війни підтримує дії росії

Анастасія Волочкова заявила, що довіряє своєму президентові та підтримує його дії. Більше того, за словами балерини, вона довіряє солдатам і вважає, що росія мала рацію, напавши на суверенну державу. Резюмувала Волочкова, заявивши, що до кінця підтримуватиме дії росії.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".