Даша Кацуріна та Дантес разом повели доньку до першого класу – Дорофєєва кусає лікті: не змогла народити

Володимир Дантес та Даша Кацуріна продовжують підігрівати фанатські чутки про можливі стосунки. Так, сьогодні вони разом відвели дочку Миші та Даші Кацуріних до першого класу

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення в березні 2022 року і майже відразу після цього шанувальники почали підозрювати, що колишнє подружжя закрутило романи з найкращими друзями.

Даша та Михайло Кацуріни розлучилися майже одночасно з колись найкращими друзями Дорофєєвою та Дантесом. Пізніше Даша Кацуріна в одному зі своїх постів (який поспішно видалила) розповіла, що причиною розлучення стала зрада її екс-чоловіка.

Шанувальники підозрюють, що Дорофєєва стала причиною розлучення Кацуріних
Шанувальники підозрюють, що Дорофєєва стала причиною розлучення Кацуріних

Здогадатися, з ким теоретично міг зрадити дружину Кацурін – нескладно.

У той час, поки Надя Дорофєєва зближалася з Михайлом Кацуріним, Даша та Вова теж не втрачали моменту. Шанувальники почали помічати, що з кожним днем “друзі” проводять все більше і більше часу разом. При цьому зірки не приховують свої тісні зв’язки, але й не поспішають коментувати і зізнаватись фанатам – у яких все-таки відносинах вони перебувають.

Нагадаємо, що нещодавно Даша супроводжувала свого можливого обранця до Польщі. Туди Дантес вирушив у робочих справах, а Кацуріна не змогла не підтримати свого хорошого друга. Зірки публікували фото та відео із Варшави, на яких виглядали дуже щасливими разом.

Сьогодні, у День знань, Дантес та Кацуріна разом відвели старшу дитину Даші до першого класу. Цією подією дівчина ділилася на особистій сторінці у Instagram. Спочатку Даша продемонструвала сімейний сніданок – Дантес сидів із Кацуріною молодшою за столом та насолоджувався смачною їжею. “Святковий сніданок”: так Даша підписала опубліковане фото.

Поруч із дівчинкою на стільці висіла гарна шкільна форма, в якій мала провела свій перший шкільний день. Крім того, на фотографії можна побачити купу красивих рожевих кульок, які, швидше за все, призначалися новоспеченій учениці.

Після смачного святкового сніданку всі дружно вирушили на лінійку до першокласниці. На наступному знімку видно, як Володимир Дантес несе на руках молодшу дитину Даші, а поряд з нею тупає Сашко – дочка Кацуріних.

Даша Кацуріна поділилася у мережі кадрами важливого дня
Даша Кацуріна поділилася у мережі кадрами важливого дня

Даша похвалилася, що Дантес додав родзинку в образ першокласниці – на знімку дівчинка крокує у кардигані Вови, який майже дістає їй до стоп.

Володимир Дантес додав стилю до образу Саші. Я дуже хвилююся на цьому відео

, – поділилася з підписниками одкровенням Даша Кацуріна.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.