Андрій Бєдняков вдруге стане батьком: дружина Анастасія Коротка довго тримала вагітність в таємниці

У будь-які часи народження дитини було найкращою та найбільш радісною новиною. Так, дружина українського ведучого Андрія Бєднякова поділилася, що незабаром вони знову стануть батьками.

Анастасія Коротка, дружина українського телеведучого Андрія Бєднякова, є відомою актрисою та телеведучою. Спільно з чоловіком вела телепередачу “Орел і решка”, брала участь в українській гумористичній лізі “Велика різниця”.

Анастасія Коротка та Андрій Бєдняков одружилися у 2014 році, а познайомилися та почали зустрічатися ще раніше. 11 років тому обидва брали участь у КВК, але в різних командах. Андрій Бєдняков тоді працював електрослюсарем та грав у збірній команді комбінату. Коли телеведучий побачив команду майбутньої дружини, то одразу захотів грати разом з ними.

Вони такі дружні, я хотів із ними грати! Та й Настя мені одразу сподобалася. Вона була дуже серйозною, лідером. Щоправда, на кілограм 10 більше, ніж зараз

, – не без гумору згадує історію знайомства з дружиною Андрій Бєдняков.

Анастасія Коротка теж одразу поклала око на майбутнього коханого. Вона без роздумів погодилася взяти “хорошенького та миловидного” Андрія у команду.

З того часу минуло багато років, пара разом пережила не одне випробування, проте залишилися вірними один одному. Цю пару можна назвати однією із найщасливіших в українському шоу-бізнесі. Гуморна пара з повагою ставиться один до одного, що і робить їхні стосунки здоровими та міцними.

Сьогодні Анастасія Коротка порадувала шанувальників та друзів чудовою новиною – невдовзі дівчина вдруге стане мамою. Анастасія опублікувала яскраву фотографію, на якій позує у довгій спідниці та сонцезахисних окулярах. Дівчина широко усміхається, поки акуратно натягує спідницю так, щоб було видно округлий животик.

Ось такі новини! Тільки не кажіть Андрієві, він досі думає, що це мене камера телефону так сповнює. Ось йому сюрприз буде за кілька місяців!

, – з гумором підписала фотографію дівчина, жартома натякаючи, що Андрій Бєдняков досі не підозрював про вагітність.

У коментарях Анастасію Коротку поспішили привітати друзі та колеги, а також шанувальники. Коментатори побажали легких пологів та поділилися емоціями від несподіваної новини.

  • “Найкраща подія в сім’ї!”;
  • “Яка хороша новина з самого ранку!”;
  • “Вау!!! Вітаю, добрих людей на цій планеті має бути багато!”;

Ось це називається залишив на півроку!

, – відзначився у коментарях і сам Бєдняков.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.