“Була у хірурга?”: в мережі з’явилися кадри Пугачової, яка різко помолоділа, Примадонну запідозрили в пластиці

Алла Пугачова у віці 73 років залишається однією з обговорюваних персон російського шоу-бізнесу. Примадонна завжди вміє здивувати публіку стильним вбранням та бездоганним зовнішнім виглядом

Аллу Борисівну Пугачову можна без докорів совісті назвати справжньою живою легендою. Жінка написала безліч пісень, які згодом стали незмінними хітами у різних країнах світу. Її впізнає не одне покоління, а у свої 73 роки вона залишається такою ж привабливою, знаменитою та легендарною.

Разом зі своїм молодим чоловіком Алла Борисівна виховує двох дітей, народжених сурогатною матір’ю. До речі, ми писали про те, що нещодавно стала відома особистість жінки, яка виносила зірковій парі двох дітлахів.

Кар’єра майбутньої Примадонни розпочалася ще у студентські роки, коли Алла Борисівна презентувала свій сольний хіт “Робот”. Надалі перша сольна пісня Пугачової була прокручена в ефірі програми “Доброго ранку”, що прискорило настання популярності артистки.

Дебютна поява Алли Борисівни була справді ефектною, а тому майже одразу принесла молодій виконавиці популярність та славу. У вокалістці почали зацікавлюватись різні продюсери та композитори. Довго перебираючи Алла Пугачова обрала свого першого композитора Володимира Шаїнського. Написані чоловіком хіти вивели Пугачову в ефір всесоюзного радіо.

Кар’єра стрімко розвивалася, і сьогодні Пугачова не зупиняється на досягнутому. Хоча виконавиці вже 73 роки, вона зайнята вихованням двох дітей та подружнім життям, за нею продовжують активно стежити. Шанувальники прагнуть хоч раз наживо зустріти легенду.

Цього разу зустріти Аллу Борисівну пощастило молодому російському музикантові Олександру Кондратьєву. Чоловік опублікував спільний з Примадонною знімок на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram та викликав справжній фурор.

Примадонна засвітилася на знімку з молодим музикантом
Примадонна засвітилася на знімку з молодим музикантом

На кадрі Алла Пугачова притискається до молодого музиканта, поки обидва демонструють білосніжні усмішки. Схоже, зустріч принесла позитивні емоції обом.

Варто зазначити, що Пугачова виглядає на знімку свіжою та моложавою. Такий зовнішній вигляд може наштовхнути на підозри, що Примадонна вдалася до послуг косметолога чи пластичного хірурга. Проте, відповідь значно простіше – співачка повернулася з відпочинку.

Нещодавно вона сама зізнавалася, що за кордоном залишалася з оздоровчою метою. Результат видно неозброєним оком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.