“Розлучилися після серйозної бійки”: Анастасія Заворотнюк зізналася, чому розлучилася з другим чоловіком

Акторка Анастасія Заворотнюк має цікаву біографію та незвичайну історію життя. Жінка була закохана неодноразово, проте була змушена розлучатися з чоловіками. Чим закінчився шлюб із другим чоловіком?

В очах телеглядачів нині онкохвора Анастасія Заворотнюк залишається яскравою та смішною Вікою із серіалу “Моя прекрасна няня”. Акторка в ролі гострої на язика няні завжди вміла насмішити глядачів і перетворити найпохмуріший день на райдужний і веселий. Анастасією Заворотнюк захоплюються шанувальники, колеги та друзі. Її стійкість та цілеспрямованість надихнула не одну людину.

Заміжня Анастасія Заворотнюк була чотири рази, а з останнім чоловіком Петром Чернишевим одружена й досі. З другим чоловіком, одкровенням про розлучення з яким поділилася зірка, актриса познайомилася ще перебуваючи в першому шлюбі.

Молодою 22-річною дівчиною, вона познайомилася зі старшим від себе німцем Олафом Шварцкопфом. У їхньому спільному житті трапилося багато, включаючи викидень, але в результаті Анастасія зрозуміла, що їм не по дорозі. Молода Заворотнюк виїжджала жити з першим чоловіком до Таллінна, проте швидко зрозуміла, що там їй слави не здобути. Пізніше акторка повернулася на батьківщину і через рік стосунків на відстані зустріла свого майбутнього чоловіка Дмитра Стрюкова.

Коли молоді люди зустрілися, Дмитро теж перебував у стосунках, проте швидко порозумівся з Анастасією: його шлюб тріщав по швах. І справді, через два тижні після знайомства Дмитро розійшовся із дружиною.

До речі, їхнє знайомство було вражаюче випадковим – Заворотнюк запізнювалася на репетицію та ловила попутну машину. Дмитро погодився підвезти дівчину і під час короткої бесіди незнайомці зрозуміли, що цікаві одне одному.

Анастасія Заворотнюк із колишнім чоловіком Дмитром Стрюковим
Анастасія Заворотнюк із колишнім чоловіком Дмитром Стрюковим

Майбутній шлюб Заворотнюк із Стрюковим здавався буквально ідеальним – вона народила двох дітей, він обдаровував її подарунками і захоплювався коханою. Казка закінчилася, коли Анастасія почала досягати висот у кар’єрі. Дмитро Стрюков почав ревнувати молоду дружину до кожного стовпа.

Усе ускладнювали чутки, що гуляли серед публіки. А складність полягала в тому, що чоловік актриси вірив у всі ці чутки і звинувачував дружину у зрадах. У майбутньому Дмитро почне дедалі частіше влаштовувати публічні скандали.

Одного дня чоловік переслідував Анастасію на машині. Коли актрисі вдалося дістатися додому, вона поспішила покликати на допомогу охорону, щоб ті допомогли відв’язатися від раптово агресивного чоловіка.

Проте Дмитро виявився швидшим і наздогнав Анастасію біля порога будинку. Чоловік почав сильно трясти дружину, проте на допомогу було чекати ні звідки – настирливі папараці знімали те, що відбувалося. Історія закінчилася розлученням та неприємними спогадами на все життя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.