Яких українських зірок можна зустріти у метро: Полякова, Могилевська, Дзідзьо та інші народні улюбленці

Столичне метро – один із найзручніших способів пересування багатолюдним містом. Однак у підземеллі можна не лише скоротити час подолання заданого шляху, а й зустрітися з українськими селебріті

Закордоном метрополітен – це рівний транспорт як для простих громадян, так і для тих, хто досяг слави. Іноземні співаки, актори, письменники та інші представники шоу-бізнесу без комплексів користуються “підземкою”. У метро можна зустріти Кіану Рівза, Роберта Паттінсона та інших селебріті.

Українським метро наші зірки користуються не так часто, як могли б. І дарма: метрополітен вважається найзручнішим транспортом, тим більше у столичній метушні з її постійними пробками та дорожніми аваріями. Користуючись метро, можна з легкістю дістатися практично будь-якої точки столиці в найкоротші терміни. Зірки діляться на два табори – за і проти “підземки”.

Український виконавець Дзідзьо поділився одкровенням: він давно не спускається до метрополітену. Однак, за словами Михайла Хоми, справа тут зовсім не в “зірковій хворобі”, а в тому, що артистові більше подобається пересуватися власним автомобілем. Світлану Тарабарову й зовсім одного разу сильно штовхнули в живіт у метро, тому співачка через психологічну травму більше не може змусити себе спуститися у вагон метрополітену.

Тарабарова та Дзідзьо не користуються метро
Тарабарова та Дзідзьо не користуються метро

Проте, повномасштабна війна в Україні внесла свої корективи та запровадила нову “моду”. Тепер у метро можна зустріти майже кожного музиканта. Українські артисти на знак підтримки українців все частіше спускаються до “підземелля”, щоб влаштувати там безпечний експрес-концерт.

Наприклад, нещодавно Наталія Могилевська спустилася до метрополітену, щоб піснею привітати українців із Днем незалежності. На станції “Майдан Незалежності” зірка виступила із особистим репертуаром. За відгуками слухачів, концерт вийшов душевний та емоційний.

Я вірю, що наша музика, яка звучить сьогодні під землею, летить у саме небо!

, – поділилася на особистій сторінці в Інстаграм зірка роздумами після свого виступу.

Виступала у київській підземці й співачка Оля Полякова. Так, виконавиця разом із Максом Барських на тій же станції на початку липня заспівали старі хіти, а також виконали нові пісні українською мовою, які були випущені під час повномасштабної війни.

Виступала в метро і легендарна Вєрка Сердючка. На початку червня Андрій Данилко в улюбленому образі українців виконав хіт “Геть з України, москаль некрасивий”.

Варто зазначити, що киянам відтепер потрібно частіше з’являтися у метрополітені, адже шанс насолодитися безкоштовним концертом улюблених зірок залишається високим.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.