“Це так гидко виглядає”: Даша Астаф’єва рознесла колег по цеху – натякнула на Потапа та Монатика?

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва нещодавно взяла участь у відвертому інтерв'ю Маші Єфросініній. Дівчина "рознесла" своїх однополчан і пояснила причину свого роздратування

Українська зірка Даша Астаф’єва відрізняється своїм умінням відповісти кожному “міцним слівцем”. Співачка і модель ніколи не соромиться публічно висловити свою думку і не підбирає лагідних синонімів – Астаф’єва завжди “рубить з плеча”, чим у багатьох шанувальників викликає захоплення.

Астаф’єва не зрадила особистих принципів і в інтерв’ю для Маші Єфросініної. Так, українська співачка висловила своє невдоволення деякими зірками, які виступають перед ЗСУ, назвавши їх псевдопатріотами.

Даша Астаф'єва незадоволена поведінкою деяких українських зірок
Даша Астаф’єва незадоволена поведінкою деяких українських зірок

З перших годин повномасштабного вторгнення росії Даша Астаф’єва почала активно допомагати українській армії. Найбільш відомий вчинок знаменитості – допомога в приготуванні обідів для військових. Крім того, Даша спала на паркінгах і довго не поверталася додому, щоб завжди мати змогу оперативно допомогти.

В інтерв’ю Астаф’єва висловила своє обурення та роздратування тим фактом, що деякі зірки, що майже відразу втекли за кордон, зараз зі сльозами на очах виступають перед військовими.

Як мені здалося, багато артистів просто видавлюють із себе емоції. На момент початку війни їх уже не було в Україні. Мені здається, поки ти не побачив, не почув, не біг, важко повірити у ці сльози

, – прокоментувала Астаф’єва, додавши, що вона не розуміє, чому ці люди плачуть на публіку.

Крім того, співачка заявила, що вона не засуджує колег, проте зрозуміти їхньої позиції ніколи не зможе – такі речі зірку дуже дратують. Більше того, за словами Астаф’євої, деяким з українських знаменитостей варто взяти курси акторської майстерності, адже їх слізними концертами перейнятися складно. На думку співачки, деякі зірки дають концерти для військових ЗСУ для галочки або за великі гонорари.

Астаф'єва розкритикувала своїх колег
Астаф’єва розкритикувала своїх колег

В інтерв’ю Даша Астаф’єва зачепила й тему чоловіків із українського шоу-бізнесу, які лише вдають, ніби воюють у лавах ЗСУ, а за фактом – сидять у глибокому тилу.

Називати імена особистостей, про які говорила в інтерв’ю з Єфросиніною, Астаф’єва не стала. Проте, щоб зрозуміти, ким так незадоволена українська співачка, називати імена певних зірок необов’язково.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.