Дружина Арестовича і дружина Кіма: як виглядають жінки улюбленців українців, і хто кого переплюнув (ФОТО)

Під час повномасштабної війни українці познайомилися з багатьма маловідомими особистостями. Настав час познайомитися і з їхніми дружинами – хто стоїть "за спинами" Віталія Кіма та Олексія Арестовича?

Повномасштабна війна в Україні розпочалася наприкінці лютого – ця подія принесла багато горя в родину кожного українця, проте всі змогли познайомитись із колись маловідомими політиками, які сьогодні беруть активну участь у всіх подіях, пов’язаних із наступом росії.

Віталій Кім та Олексій Арестович із перших днів буквально завоювали серця українців. І якщо радник ОП України Арестович згодом почав викликати в публіки дуже багато питань, то Кім, голова ОВА Миколаївщини, залишився в самому серці кожного українця.

Чоловіки влаштували справжній фурор і серед представниць прекрасної статі, проте мало кому відомо – політики перебувають у щасливих шлюбах. Сьогодні пропонуємо познайомитись із дружинами відомих українських політиків.

Анастасія Арестович

Дружина позаштатного радника ОП України Олексія Арестовича не така публічна особистість. Цим вона гостро відрізняється від свого коханого – жінка цікавиться абсолютно іншими речами і зовсім не прагне стати популярною та відомою.

Дівчина має економічну освіту, яку здобула в київському університеті “КРОК”. Після здобуття наукового ступеня бакалавра, Анастасія вирішила піти до магістратури, де вивчила всі тонкощі управління проектами.

Сьогодні Анастасія Арестович відклала управлінську діяльність на другий план і знайшла себе у новому напрямку – дівчина вивчає психологію та веде проект “Space Love Community”, мета якого – допомогти людям знайти себе. У вільний час Анастасія цікавиться вокалом.

Юлія Кім

Якщо Анастасія Арестович – непублічна особистість, знайти фразу для опису дружини голови Миколаївської ОВА ще складніше. У вільному доступі майже неможливо знайти про Юлію Кім жодної інформації – дівчина не бере участі у публічних заходах, не афішує ні особистого, ні сімейного життя.

Про дружину Віталія Кіма відомо майже нічого. Пара вже давно перебуває у щасливому шлюбі та виховує трьох дітей – доньок Євгенію та Олександру, а також молодшого сина Руслана.

Варто зазначити, що Віталій та Юлія – дуже гарна пара. Дружина губернатора має гарне довге каштанове волосся та виразні блакитні очі. Разом пара виглядає дуже щасливо, а на всіх фотографіях Юлія та Віталій притискаються одне до одного із теплотою посміхаючись у камеру.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.