Дружина Арестовича і дружина Кіма: як виглядають жінки улюбленців українців, і хто кого переплюнув (ФОТО)

Під час повномасштабної війни українці познайомилися з багатьма маловідомими особистостями. Настав час познайомитися і з їхніми дружинами – хто стоїть "за спинами" Віталія Кіма та Олексія Арестовича?

Повномасштабна війна в Україні розпочалася наприкінці лютого – ця подія принесла багато горя в родину кожного українця, проте всі змогли познайомитись із колись маловідомими політиками, які сьогодні беруть активну участь у всіх подіях, пов’язаних із наступом росії.

Віталій Кім та Олексій Арестович із перших днів буквально завоювали серця українців. І якщо радник ОП України Арестович згодом почав викликати в публіки дуже багато питань, то Кім, голова ОВА Миколаївщини, залишився в самому серці кожного українця.

Чоловіки влаштували справжній фурор і серед представниць прекрасної статі, проте мало кому відомо – політики перебувають у щасливих шлюбах. Сьогодні пропонуємо познайомитись із дружинами відомих українських політиків.

Анастасія Арестович

Дружина позаштатного радника ОП України Олексія Арестовича не така публічна особистість. Цим вона гостро відрізняється від свого коханого – жінка цікавиться абсолютно іншими речами і зовсім не прагне стати популярною та відомою.

Дівчина має економічну освіту, яку здобула в київському університеті “КРОК”. Після здобуття наукового ступеня бакалавра, Анастасія вирішила піти до магістратури, де вивчила всі тонкощі управління проектами.

Сьогодні Анастасія Арестович відклала управлінську діяльність на другий план і знайшла себе у новому напрямку – дівчина вивчає психологію та веде проект “Space Love Community”, мета якого – допомогти людям знайти себе. У вільний час Анастасія цікавиться вокалом.

Юлія Кім

Якщо Анастасія Арестович – непублічна особистість, знайти фразу для опису дружини голови Миколаївської ОВА ще складніше. У вільному доступі майже неможливо знайти про Юлію Кім жодної інформації – дівчина не бере участі у публічних заходах, не афішує ні особистого, ні сімейного життя.

Про дружину Віталія Кіма відомо майже нічого. Пара вже давно перебуває у щасливому шлюбі та виховує трьох дітей – доньок Євгенію та Олександру, а також молодшого сина Руслана.

Варто зазначити, що Віталій та Юлія – дуже гарна пара. Дружина губернатора має гарне довге каштанове волосся та виразні блакитні очі. Разом пара виглядає дуже щасливо, а на всіх фотографіях Юлія та Віталій притискаються одне до одного із теплотою посміхаючись у камеру.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.