Могилевська пояснила, чому у 47 років досі незаміжня: чисельні романи вплинули на репутацію?

Українська співачка Наталія Могилевська мала двох офіційних чоловіків і багато підозр у романах з відомими шоуменами. Хоча особисте життя зірки насичене та бурхливе, у свої 47 Могилевська залишається неодруженою

Творчістю Наталії Могилевської цікавляться тисячі українців – співачка має гарні вокальні дані та завжди вміє влаштувати на сцені шоу. Однак публіці цікаве і особисте життя зірки. І це не дивно – за плечима Могилевської кілька, на жаль, невдалих шлюбів і безліч чуток про пристрасні романи з українськими шоуменами.

У далекому 2004 році молода Наталія Могилевська вперше вийшла заміж – за підприємця та власника бізнесу Дмитра Чалого. Майже відразу після знайомства пара відчула один до одного сильне тяжіння. Романтичні побачення, шикарні подарунки та довгі поцілунки біля вхідних дверей вселили в молодих людей почуття любові та пристрасті.

Незабаром вони одружилися, проте Могилевська вже через тиждень усвідомила, що романтичний період “зустрічань” сильно відрізняється від подружнього побуту. Через пів року співачка розлучилася з першим чоловіком.

У майбутньому Наталія Могилевська врахувала усі помилки минулого. Єгор Долінін, другий чоловік співачки, також є бізнесменом. Разом пара прожила відносно довгих п’ять років і ці стосунки можна сміливо назвати дорослими та серйозними. Подружжя йшло нога в ногу, але навіть набута в минулому мудрість не допомогла Могилевській зберегти ці стосунки.

Розлучилися через ревнощі… Мені не подобалася його партнер із танців, а його напружували постійні чутки про мій роман із Владом Ямою. Єгор був найкращим чоловіком у моєму житті

, – колись розповідала журналістам Могилевська.

Наталія Могилевська розповіла про причину своєї самотності
Наталія Могилевська розповіла про причину своєї самотності

Після другого розлучення Наталя залишається одна. У мережі раз у раз з’являються чутки про те, що знаменитість “закрутила” черговий роман із представником українського шоу-бізнесу, проте сама Могилевська жоден із чуток не коментує.

У коханці іменитої співачки записували і хореографа Влада Яму, і продюсера Олега Варановича, і кухаря Ектора Хіменеса-Браво, і співака Петра Дмитриченка, і танцюриста Раду Поклітару. Сама Наталія не заперечувала, але й не підтверджувала цих зв’язків.

Співачка зізнається: у тому, що вона у 47 років залишається незаміжньою є лише її вина. За словами Наталії, постійне прагнення завоювати нові професійні вершини є причиною проблем в особистому житті.

Все життя для мене кар’єра та робота були на першому місці. Я могла спізнитися на побачення з коханим чоловіком і не на годину, а на 5 годин. В результаті всі від цього втомлюються

, – коментує Могилевська.

Крім того, за визнанням співачки, вона чудово розуміє та приймає той факт, що будь-який чоловік бажає отримувати увагу від дружини.

Сьогодні відомо, що Наталія Могилевська зустрічається із чоловіком, особистість якого зберігає в таємниці. Схоже, що співачка нарешті знайшла своє щастя, проте боїться його втратити. “Щастя любить тишу” – схоже саме цим прислів’ям керуються кохані.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.