Найхоробріші знамениті українки, які залишилися захищати країну: Леся Нікітюк, Даша Астаф’єва та інші

Поки багато знаменитих чоловіків тікають від війни за кордон, войовничі українки до останнього залишаються на своїй землі та допомагають боротися з ворогом. Ми підготували цікаві розповіді про таких зірок

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної та суверенної України пройшло вже понад пів року. За цей час абсолютно кожен українець відкрився з нового боку. Усі мали змогу показати свою силу, згуртованість та волю у боротьбі за свободу, виживання та право вирощувати нові покоління у незалежній країні.

Багато українських шоуменів із самого початку боронять нашу країну. Поки деякі знамениті чоловіки відсиджуються за кордоном і відмовляються коментувати свою втечу, інші без жодних сумнівів беруть у руки кожен свою зброю і продовжують боротися проти спільного ворога.

Проте сьогодні ми хочемо поговорити про тих, про кого дуже рідко говорять у контексті військового спротиву. Редакція “Однієї хвилини” підготувала кілька чарівних історій про відомих українок, які всупереч відсутності армійського досвіду шукають будь-які шляхи та можливості допомогти своїй рідній країні перемогти у смертельній сутичці.

Даша Астафьєва

Знаменита українська співачка завжди відрізнялася своєю прямолінійністю – дівчина ніколи не шукала м’яких та лояльних синонімів для того, щоби висловити власну думку. Про колег, які, на її думку, не заслуговують на повагу, вона говорила прямо і відверто. Ця риса характеру принесла їй загальну повагу з боку публіки під час повномасштабної війни.

Даша Астаф'єва на початку війни допомагає волонтерам чистити картоплю
Даша Астаф’єва на початку війни допомагає волонтерам чистити картоплю

Даша Астаф’єва – одна з небагатьох знаменитостей, яка жодного разу не залишила межі України під час повномасштабного вторгнення Росії. Більше того, співачка з перших секунд розпочала активно допомагати військовим і займатися волонтерством.

Найвідоміший жест Даші Астаф’євої – це допомога у приготуванні обідів для військовослужбовців ЗСУ. Так, на початку повномасштабного вторгнення співачка та модель поділилася з підписниками кадрами, на яких вона чистить картоплю.

Таким фото Астаф'єва поділилася з підписниками під час волонтерства
Таким фото Астаф’єва поділилася з підписниками під час волонтерства

Люди, які зараз десь красиво на узбережжях переживають про стан країни, підкажіть, будь ласка, чи правильно я все закомпонувала на фото?

, – прямолінійно підписала дівчина фото, на якому зображено купу картоплі, мішок з очистками та горнятко кави, яку Астаф’єва тримає брудними руками.

Леся Нікітюк

Українська гуморна телеведуча на початку повномасштабної війни довела всім шанувальникам – вона може бути не лише веселою, а й наполегливою та цілеспрямованою.

Так само, як і Даша Астаф’єва, дівчина залишилася в Україні і продовжила допомагати всім, хто цього потребує. Крім того, ведуча у рідному Хмельницькому відкрила притулок для вимушено переміщених людей із гарячих точок.

Леся Нікітюк ділилася з підписниками фотографією, де видно, як вона допомагає на волонтерському складі сортувати гуманітарну допомогу.

Леся Нікітюк допомагає на складі волонтерам
Леся Нікітюк допомагає на складі волонтерам

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.