Яскраве особисте життя молодшого Кличка: відомі американські моделі, заморські актриси та українські принцеси

Український боксер у важкій вазі Володимир Кличко може здивувати не лише на рингу. За насиченим особистим життям спортсмена спостерігають тисячі українців. Сьогодні ми підготували розповідь про всіх обраниць Кличка молодшого

У свої 46 років Володимир Кличко досяг неабияких успіхів у кар’єрі та особистому житті. Український спортсмен вважається легендою у світі боксу, а популярність і славу йому принесли відмінна реакція, відточена довгими роками майстерність та професіоналізм.

У вільний час Кличко молодший випробував себе у кінематографі, а також як музикант. Ролі у голлівудських блокбастерах та музичні проби також принесли спортсмену популярність.

Однак, з куди більшим інтересом шанувальники спостерігають за його особистим життям. У компанії Володимира Кличка помічали абсолютно різних дівчат – і американських актрис, і світової популярності моделей, й українських знаменитих дівчат та багато інших красунь.

Офіційно Володимир був одружений лише один раз, проте коханих у його житті було значно більше. Сам Кличко рідко коментує подробиці свого особистого життя, тому ми зібрали найцікавіші моменти із біографії спортсмена.

Олександра Авізова

 

Екс-дружина Володимира Кличка
Екс-дружина Володимира Кличка

Першою дружиною українського спортсмена стала відома фотомодель Олександра Авізова. Володимир познайомився з дівчиною в далеких 1990-х, коли тільки-но починав свою спортивну кар’єру. Тоді Кличко побачив симпатичну молоду модель та закохався буквально з першого погляду.

Відносини коханих швидко розвивалися, а сам Володимир пізніше згадуватиме, що цей час став для нього дуже щасливим. “Ми дарували одне одному багато радості”, – поділився колись із журналістами спогадами Кличко.

Коли вони вирушили до РАЦСу, Володимиру тільки виповнилося 19 років, а Олександрі було 20, і вона виховувала дитину від попереднього шлюбу. Вже через півтора року кохані розлучилися, не зумівши зберегти колишнього щастя та кохання.

Період після розлучення

Олександра та Володимир розлучилися без скандалів, тому Кличку не довелося довго відходити від розставання. У цей період він крутив романи з німецькою моделлю Оленою Гербер, чеською супермоделлю Кароліною Куркоровою, українською топ-моделлю Діаною Ковальчук та німецькою телеведучою Назан Еккес.

Хайден Панеттьєрі

Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі

Американська актриса стала серйозним коханням українського спортсмена Володимира Кличка. Дівчина подарувала йому не лише насичену історію стосунків, а й єдину дочку з подвійним ім’ям Кайя-Євдокія.

Кличко та Панеттьєрі то розлучалися, то знову сходилися – за більш як десятирічну історію їхнього знайомства між знаменитостями сталося багато цікавого.

Хайден та Володимир неодноразово заявляли, що хочуть одружитися, проте так і продовжували жити у цивільному шлюбі.

Льюсі Лью

Американська актриса Люсі Лью
Американська актриса Люсі Лью

Відома американська актриса азіатського походження також проводила час у компанії Володимира Кличка. З чуток, знаменитості навіть деякий час зустрічалися.

Плітки про можливі романтичні зв’язки з’явилися після того, як двох зірок застукали разом у ресторані. Тоді Люсі та Володимир мило спілкувалися і дуже багато сміялися під час вечері.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.