Без виснажливих дієт та спорту: як українським селебриті вдалося схуднути – Єфросініна, Джамала та інші

Знамениті люди вміють шокувати шанувальників несподіваними змінами. Читайте захоплюючі історії про те, як схудли українські знаменитості – завдяки завзятості та мудрому підходу

Популярні особистості завжди прагнуть виглядати красиво – у кадрі папараці часто помічають усі недоліки не лише зовнішності, а й фігури знаменитостей. Саме тому зірки часто вирішують схуднути, щоб з усіх ракурсів виглядати вдало.

Часто знамениті люди готові безповоротно змінити звичний спосіб життя, щоб досягти поставленої мети. Це приємно дивує фанатів, адже такі воля та завзятість багатьох надихають. Редакція “Однієї хвилини” підготувала для вас історії схуднень найзнаменитіших артистів України.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна схудла на 22 кілограми
Маша Єфросініна схудла на 22 кілограми

Українська телеведуча одного разу прийняла для себе рішення – неодмінно і за будь-яких умов привести фігуру в порядок. З того моменту вона не дозволяє собі порушувати прийняті колись правила дієти і залишається стрункою та привабливою.

У 18 років Єфросініна вела телепередачу “Підйом” і тоді набрала вагу до 86 кілограмів. Такий розклад зірку не влаштував, і вона зверталася за допомогою до дієтологів та детокс-клінік. У результаті Маша Єфросініна скинула вагу до 64 кілограмів.

Джамала

Джамала поділилася історією про схуднення
Джамала поділилася історією про схуднення

В результаті другої вагітності у співачки з’явилася не лише прекрасна дитина, а й зайві 20 кілограмів. Джамала була незадоволена своєю фігурою, тому вирішила скористатися послугами дієтолога, щоб повернути собі колишнє тіло. Вона поставила за мету – влізти у вбрання, яке носила до вагітності.

За визнанням зірки, найскладніше для неї було триматися на самому початку шляху.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська скинула вагу
Наталія Могилевська скинула вагу

Минулого року українська співачка активно ділилася з шанувальниками кроками, які робила на шляху до фігури своєї мрії. Так, Могилевська зізнавалася, що її початкова вага становила близько 77 кілограмів. Тоді співачка вирішила взяти участь у марафоні схуднення, який організувала спортсменка та тренер Аніта Луценко.

В результаті Могилевська змогла скинути понад 5 кілограмів.

Руслана Писанка

Руслана Писанка схудла більш ніж на 40 кілограм
Руслана Писанка схудла більш ніж на 40 кілограм

Історія схуднення Руслани Писанки заворожує найбільше – артистці вдалося за певний час повернути собі розкішну фігуру та стати схожою на принцесу. Результат її схуднення є буквально рекордним серед усіх українських зірок.

2015 року українська знаменитість скинула 42 кілограми. Пізніше вона ділилася, що підтримувати фігуру так само складно, як і приводити її у порядок. Той, хто думає, що на схудненні справа закінчується, глибоко помиляється. Після того, як Писанка досягла результатів, вона не припиняла займатися спортом та правильно харчуватися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.