“Все ще попереду”: Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком і заінтригувала другою вагітністю

За розвитком стосунків однієї з найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу стежать багато шанувальників. Нещодавно по Мережі прокотилися чутки про можливе розлучення зіркового подружжя. Сьогодні Репяхова відповіла на чутки

Катерина Репяхова та Віктор Павлік – молода зіркова родина, яка виховує підростаючого сина. Як і у всіх відносинах між коханими можуть виникнути сварки та непорозуміння, які шанувальникам здаються катастрофічними та призводять до появи чуток про якнайшвидше розставання.

Однак, незважаючи на всі негаразди, Катерина Репяхова та Віктор Павлік щасливо живуть разом і продовжують кохати одне одного, не дивлячись ні на що. Ні колишня дружина Павліка Лариса Созаєва, ні довгий процес розділу майна після розлучення не змогли посварити молодих. Навпаки, життєві труднощі лише об’єднують і зміцнюють любов друг до друга.

Катерину Репяхову та Віктора Павліка буквально звела доля. Майбутні кохані познайомилися у стінах миколаївського готелю, де співак готувався до свого майбутнього концерту, а Репяхова із завмиранням серця передчувала майбутню зустріч зі своїм кумиром. Виявилося, що Катерину та Віктора поселили у сусідніх один від одного номерах. У коридорі готелю співак зустрів дівчину, і з того моменту історія їхнього кохання закрутилася.

Катерина Репяхова зізнавалася, що цієї зустрічі могло б і не бути – так, дівчина майже потрапила на концерт співака в Одесі, де, за її словами, ймовірність жити в одному готелі була незначною. Але з особистих причин Репяхової довелося перенести дату відвідування концерту та вирушить до Миколаєва. Купідон влучно пустив свою стрілу і два серця злилися в одне єдине.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік не розлучаються
Катерина Репяхова та Віктор Павлік не розлучаються

За шлюбом Репяхової та Павліка уважно стежать шанувальники, а тому жодна деталь не є поза увагою. Будь-які стрибки та перепади настрою багатьма фанатами сприймаються болісно та гостро. Особливо хвилюючі шанувальники можуть легко перетворити “муху на слона” – звідси і з’являються чутки про зіркові розлучення.

Однак, нещодавно Катерина Репяхова відповіла на всі підозри з боку шанувальників та ЗМІ і з упевненістю заявила: жодного розлучення не буде, а Віктор Павлік із молодою коханою і зовсім планують заводити другу дитину.

Одкровення Катерини Репяхової в Інстаграм
Одкровення Катерини Репяхової в Інстаграм

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерини Репяхової шанувальники поцікавилися, кому вірити – ЗМІ, в яких ширяться чутки про майбутнє розлучення Павліка або її облікового запису, на якому все мирно і барвисто.

Краще вірити першоджерелу. У нас все найкраще ще попереду. Ще за дівчинкою підемо

, – відповіла шанувальникам Катерина Репяхова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.