Тіна Кароль влаштувала фешн-показ на городі: такої капусточки ні в кого немає (ФОТО)

Тіна Кароль після повернення з робочої поїздки до Японії насамперед заглянула на свій городик. Співачка часто показує вміння не лише співати та робити шоу, а й вирощувати домашні овочі. Ось вона - справжня сутність української жінки.

Як кажуть, талановита людина талановита у всьому. Тіна Кароль стала голосом українського бренду Lever Couture, показ проходив у Японії. Цікаво, що спеціально для кампанії Кароль створила мініальбом Leleka, де зібрані електронні версії українських народних пісень. У Токіо співачка встигла знятися для української версії журналу Vogue. Фотографував українську зірку у вбранні з нової колекції Lever Couture японський професіонал Кеїчіро Накаджима. Фото сподобалися аудиторії, адже співачка виглядала на них надзвичайно.

  • Воу!! Крутезні фото!! На вас ці моделі виглядають більш жіночними.
  • Не знаю, наскільки зараз доречні такі фотосесії. Коли на нас дивиться увесь світ. Для мене Тіна уособлення української жінки.
  • Вимикайте інтернет. Красивіше цього ви більше нічого сьогодні не побачите.

Дизайнер Lever Couture Леся Верлінг’єрі так розповідає про українську співачку:

Тіна Кароль є безумовною музою бренду Lever Couture. Вбрання, обрані для фотосесії, допомагають розкрити сенс символізму вибору. Рожева сукня-сітка з об’ємними рукавами – це своєрідний фламінго від кутюр, який виражає граціозність та жіночність натури самої Тіни. А срібна сітчаста сукня — мій улюблений образ Кароль, який розкриває її стихію творчості, безмежно бурхливої, як океан.

На тлі цієї розкоші кадри з рідної оселі на фоні городу та овочів виглядають дуже контрастно. Після повернення до рідного дому співачка насамперед поспішає зазирнути, як поживає її капуста та помідори.

Тіна Кароль збирає врожай зі своєї грядки
Тіна Кароль збирає врожай зі своєї грядки

Звичайно, ці важливі кадри необхідно викласти для своїх улюблених глядачів в Інстаграм-сторіс. Співачка милується своїм урожаєм і примовляє:

Це фешн…

А шанувальники у захваті від свого кумира, адже на тлі цих контрастів вони глибше розуміють багатогранність інтересів своєї улюбленої Тіни Кароль.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.