Михайло Поплавський тепло зустрів першокурсниць і “провів” їх у доросле життя: на них чекає багато кохання

Український музикант та ректор столичного університету відомий не лише своєю громадською та професійною діяльністю, а й особливо теплим ставленням до студентів свого навчального закладу

Михайло Михайлович Поплавський народився у невеликому селі Кіровоградської області у родині колгоспників. Коли майбутній народний артист розпочав трудову діяльність у колективному господарстві рідного села, ніхто й підозрювати не міг, що у майбутньому Поплавський на всю країну прославиться не лише своїми піснями, а й активною діяльністю у стінах київського університету.

Так, український співак часто дозволяє собі жартувати про тісні особисті та навіть інтимні зв’язки зі студентками, які навчаються у Київському національному університеті культури та мистецтв. На запитання журналістів про подібні жарти він відповідає просто: це частина іміджу Михайла Поплавського. Співак заявив, що саме такий концепт він намагається створити у стінах київського університету. Артист хоче показати українцям, що університети можуть бути менш “манірними” та консервативними, а частка гумору в навчальному просторі допустима.

Михайло Поплавський привітав студентів із початком нового навчального року
Михайло Поплавський привітав студентів із початком нового навчального року

Однак багато хто сприймає таку поведінку зірки негативно і засуджує подібні жарти. Так, за словами публіки, ректору престижного університету не гідно поводитися таким чином, а жартувати про інтимний зв’язок зі своїми студентками – це взагалі виходить за всі межі пристойного.

Цього року зустріч із першокурсниками та першокурсницями пройшла без особливих казусів. Михайло Поплавський влаштував гучну вечірку у своєму стилі – на урочистому заході були присутні і пісні, і танці, і веселощі. Крім того, артист грандіозно продемонстрував це в соціальних мережах, не соромлячись того, що в Україні триває повномасштабна війна.

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм за Михайлом Поплавським стежать близько восьми мільйонів підписників, тому артист постійно публікує нові пости. Цього разу він детально продемонстрував, як пройшла зустріч зі студентами, які вступили до його університету цього року.

Михайло Поплавський зазначив, що студенти, яких підписники можуть бачити на фотографіях та відео з посвяти, це майбутнє України. Артист побажав кожному мирного неба над головою та міцного здоров’я. Крім того, він побажав кожному бути оптимістичним і неодмінно вірити у завтрашній день, а також бути амбітними і наполегливими.

Український артист підсумував своє звернення тим, що вірить у кожного свого студента та впевнений, що всі вони стануть успішними українцями.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.