Ксенію Мішину запросили на цвинтар на побачення: зірка поділилася деталями – Еллерт забутий остаточно?

Ксенія Мішина розповіла про новий роман і поділилася подробицями найнезвичайнішого в житті побачення – зірка зізналася, що її покликали на прогулянку крематорієм, а також цвинтарем. Мішина погодилася

Перший сезон телепроєкту “Холостячка” став дійсно культовим – за розвитком подій спостерігали сотні тисяч українців, а фінал сезону взагалі викликав у всіх захоплення упереміш зі злістю. Продюсерам вдалося створити захоплююче шоу, яке прикувало до телеекранів багатьох, проте “хепі-енд”, на жаль, не відбувся.

У липні минулого року Ксенія Мішина поділилася новиною про розлучення з фаворитом та переможцем шоу Олександром Еллертом. Після цієї новини кохані сходилися і потім знову розходилися, тому шанувальникам стало ще цікавіше спостерігати за розвитком їхніх стосунків.

Нещодавно Мішина поставила “жирну” крапку в любовній історії та попросила шанувальників більше ніколи не ставити запитань про те, чи разом вона з Еллертом. Більше того, українська актриса наполегливо просить навіть не асоціювати себе з ім’ям ведучого та гумориста.

Так, після їхнього остаточного розриву шанувальники буквально не відриваючись стежать за особистим життям Ксенії Мішини і з нетерпінням чекають на момент, коли її серце займе відповідальний і люблячий чоловік.

Фанати “охнули”, коли актриса заявила на особистій сторінці у соціальній мережі про те, що її запросили на побачення. Однак, куди більше здивувало місце зустрічі – київський крематорій, а також місцевий цвинтар.

Мішина розповіла про загадкову прогулянку кладовищем
Мішина розповіла про загадкову прогулянку кладовищем

Мені сьогодні запросили на побачення до київського крематорію та на Байкове кладовище. І що ви думаєте? Я погодилася

, – іронічно поділилася в Інстаграм Мішина.

Ксенія Мішина прогулялася цвинтарем з давнім другом
Ксенія Мішина прогулялася цвинтарем з давнім другом

Пізніше виявилося, що Ксенія Мішина вирушила на зустріч не з ймовірним коханим, а з давнім другом та колегою по цеху Федором Гуринцем. Однак, від цього їхня прогулянка не стала менш цікавою – чоловік розповів актрисі цікаві історії про столицю України, а також провів екскурсію “підземеллям” Києва.

Колеги вирушили на прогулянку київськими пам'ятками
Колеги вирушили на прогулянку київськими пам’ятками

Федір продемонстрував Ксенії Мішиній Стіну пам’яті – масштабний меморіальний комплекс на Байковому цвинтарі, який був частково знищений у період правління радянської влади. Крім того, друзі вирушили до могил відомих українських культурних діячів Василя Стуса та Олекси Тихого.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.