Полякова зізналася, чи насправді її старша дочка відмовилася від навчання у Британії: здала Машу “з потрохами”

Нещодавно зіркова дочка української співачки Олі Полякової приголомшила фанатів несподіваною заявою – заради свого хлопця Маша відмовилася від навчання у престижному університеті у Великій Британії. Оля Полякова прокоментувала одкровення доньки

Українська співачка, ведуча та активна публічна особистість Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша цього року стала випускницею та вступила до музичної академії, яка знаходиться у столиці Великобританії. Цій події довго раділа вся родина дівчинки, включаючи її знамениту маму.

На початку вересня Маша Полякова заявила, що відмовляється від навчання за кордоном – за словами дівчини, вона робить це заради свого хлопця Дениса. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі ТікТок Маша заявила, що відмовилася від навчання у лондонській музичній академії. Думки шанувальників Полякової розділилися. Багато хто підтримав дівчину, проте ще більше підписників заявили, що це було жахливим рішенням, про яке вона згодом пошкодує.

Нагадаємо, що у Києві Маша є солісткою сучасного рок-гурту “Шви”. Так, Полякова молодша разом із друзями створює неординарні композиції, які в одних викликають захоплення та відгук, а в інших – нерозуміння та огиду. Зі своїм бойфрендом Маша познайомилася в Мережі.

Маша Полякова опублікувала шокуюче відео у ТікТоку
Маша Полякова опублікувала шокуюче відео у ТікТоку

Їхні стосунки швидко закрутилися, а тому невдовзі дівчина вирішила познайомити своїх зіркових батьків із обранцем Денисом. З хлопцем Маша зустрічається вже тривалий час, а Оля Полякова у всьому підтримує дочку.

Однак, виявилося, що відео в ТікТоці Маші було жартівливим – насправді вона не кидала навчання в лондонському університеті. Про це Оля Полякова повідомила шанувальникам в особистому блозі у соціальній мережі Інстаграм.

Вгадайте, в якому місті Англії ми з Машулькою знаходимося і що ми тут робимо? Понаписували, що вона заради свого хлопця навчання покинула, але вона дурна чи що?

– опублікувала Оля Полякова відео з такими словами.

Зараз у Великобританії оголошено загальну жалобу – всі громадяни, включаючи королівську родину, сумують за Єлизаветою II, яка відійшла в інший світ 8 вересня. Так, Маша та Оля Полякові побували у Рочестерському замку, в якому продемонстрували шанувальникам меморіал, присвячений пам’яті королеви.

Нагадаємо, що Маша Полякова незабаром приступить до навчання в одному з найкращих навчальних закладів у Великій Британії. Українська випускниця вступила до музичної академії BMus, яка знаходиться у Лондоні.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.