“Для мене будь-яка сварка – це кінець світу”: Леся Нікітюк розповіла про недорозуміння у стосунках з коханим

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася розповіддю про своє особисте життя. Дівчина розповіла, що вона надто сприйнятлива до будь-яких сварок – скандали з коханим Леся завжди сприймає як трагедію планетарного масштабу

Відома в Україні телеведуча Леся Нікітюк найбільше прославилася завдяки участі у передачах “Розсміши коміка” та “Орел і решка”. З моменту, коли гуморна телеведуча запала в серця глядачів, всі шанувальники цікавляться її особистим життям. Так, нещодавно Леся розповіла в ефірі “Нового каналу” про те, як ставиться до сварок у стосунках.

Нікітюк розповіла, що зазвичай після першої ж сварки у стосунках, вона кидала хлопця і стрімголов тікала кудись подалі. За визнанням української ведучої, будь-який натяк на скандал – це вже справжній кінець світу для неї. Якщо ж сварка з хлопцем таки відбудеться, то Леся відразу ж ухвалює рішення закінчувати стосунки. Леся Нікітюк поділилася розповіддю про те, що їй складно намагатися налагодити стосунки, саме тому після непорозумінь із коханим вона тікає.

Для мене будь-яка сварка з хлопцем – це кінець світу, я одразу спалюю мости і не думаю, що буде далі. Плескаю дверима, не повертаюся, не дзвоню, видаляю контакт, блокую. Але це найпростіший шлях, зберегти стосунки набагато важче

, – поділилася з шанувальниками та колегами одкровенням Нікітюк.

Особисте життя Нікітюк

Напевно, саме через невміння працювати над стосунками, на особистому фронті Лесі Нікітюк не складається. Про її особисте життя відомо мало – шанувальники з цікавістю спостерігали за дружбою Нікітюк із колегами-чоловіками, проте про любовні стосунки не йшлося жодного разу. Хоча фанати любили трохи “додумати” і розпустити чутки про те, що Леся крутить із кимось романи, точно про це нічого не відомо.

Сама Нікітюк ділилася подробицями з любовного фронту лише один раз, проте історія цих стосунків закінчилася сумно. Так, Леся розповідала про те, що зустрічається з коханим, з яким познайомилася практично не виходячи з дому. Телеведуча познайомилася з колишнім хлопцем на сходовому майданчику – їхні квартири розташовані навпроти одного.

Нікітюк зустрічалася із загадковим бізнесменом більше двох років, після чого вони вирішили розійтися. Переїжджати ніхто не став, а колись кохані люди стали знову просто сусідами. За словами Нікітюк, вона спокійно ставиться до того факту, що майже кожен день бачить колишнього. Переживає тільки її собака – за два роки песик настільки звик до хлопця господині, що йому було найскладніше звикнути до думки, що маленька і щаслива сім’я розпалася.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.