Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у зіркової пари важлива дата

Актори "Дизель Шоу" Вікторія Булітко та Євген Сморигін відомі телеглядачам як одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Цього року вони святкують майже "круглу" дату – 12 років разом

Улюблених акторів українців Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна пов’язують більше, ніж просто робочі стосунки. За дванадцять років спільної роботи вони стали дуже добрими друзями та одними з найвідоміших гумористів України. Так, за довгі роки професійної діяльності Вікторія та Євген пройшли разом буквально крізь вогонь та воду.

Цього року сценічному шлюбу акторів виповнюється дванадцять років. Сморигін і Булітко колись зізналися, що їхня міцна творча спілка з’явилася на світ у далекому 2010 році, а прославилася завдяки зйомкам у гумористичній передачі “Дизель шоу”. Євген Сморигін якось розповів шанувальникам, що йому із Вікторією неймовірно комфортно працювати. Чоловік був відвертим, що за всю свою кар’єру він не зустрічав жінки-акторки, з якою б робота складалася краще, ніж з Вікою Булітко.

Мені з Вікою комфортно. Ми відчуваємо одне одного, підтримуємо і взагалі ми дуже схожі…

, – розповідає Сморигін.

Вікторія Булітко дотримується такої самої думки. Акторці комфортно працювати на сцені з Євгеном, і вона з гордістю називає його своєю сценічною другою половинкою.

А ще у нас недалеко дні народження: у мене – 25 січня, у Жені – 28 січня. Ми навіть часто відзначаємо його разом, так просто дешевше

, – з усмішкою на вустах поділилася з журналістами актриса Вікторія Булітко.

Хороші друзі та колеги Булітко та Сморигін відповіли на запитання, хто ж виявився справжнім творцем їхнього легендарного дуету. Так, за словами акторів, першому на думку спало працювати разом Євгену – завдяки швидкоплинній думці українці вже дванадцять років можуть спостерігати за професіоналами у дії.

Вікторія розповіла, що в принципі потрапила в “Дизель шоу” лише завдяки тому, що Євген вчасно зреагував на запитання продюсера. За розповіддю актриси, продюсери шоу тоді якраз набирали у передачу актрис, а у Євгена запитали професійну пораду – хто зможе стати родзинкою гумористичного шоу.

Актори поділилися своїми очікуваннями від майбутнього: на їхню думку, 12 спільних років роботи – це лише початок творчого шляху пари.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.