Ледь не посивіла. Леся Нікітюк розповіла про іншу роботу

Колись їй довелося працювати директором у дитячому садочку.

Українська телеведуча Леся Нікітюк у 20 років займала посаду директора дошкільного навчального закладу. Тоді дівчина навчалася і їй необхідно було пройти практику впродовж трьох місяців.

Ведуча зізналася, що їй було важко адаптуватися.

«Чесно, думала, що посивію. Адже було трохи важко. Та я зуміла знайти підхід до дітей».

Леся навчилася копіювати голоси відомих героїв із мультфільмів, аби привернути увагу вихованців та заспокоїти їх.  Крім того, Нікітюк за час практики поставила голос.

«У деяких вчителів педагогічний стаж був більшим, ніж мій вік. Мені потрібно було знайти до них підхід. Було дуже важко. Довелося виробити суворий директорський голос!»

Також зірка додала, що практика в школі дала їй безцінний досвід, оскільки тепер вона не має проблем з вихованням племінниці.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.