Ксенія Мішина показала фото із РАГСу: скромна церемонія двох закоханих —”Сподіваюся це вже назавжди”

Популярна акторка Ксенія Мішина розбурхала чутки про одруження. Зірка "Холостячки" показала фото із РАГСу Дізнайтеся, чи трапився нарешті гідний обранець на шляху знаменитості далі у матеріалі.

Ксенія Мішина. Героїня цього матеріалу не перестає вражати прихильників. Зірка “Кріпосної” намагалася побудувати стосунки на проєкті “Холостячка”. Проте, укласти шлюб з Олександром Еллертом їй не вдалося .

З особистих причин акторка полишила потенційного нареченого та вже навіть не згадує його публічно. Втім, знаменитість впевнена: вона ще зможе знайти свою половинку та пізнати справжнє кохання.

Що відомо про весілля Ксенії Мішиної?

У молодості артистці трапився чоловік, в якого вона закохалася без тями та вирішила подарувати дитину. Сина Платон принесла у життя Мішиної сама доля. Проте, з його татком стосунки почали стрімко псуватися. В один день майбутня улюблениця мільйонів українців зрозуміла, що шляхи стрімко розходяться з обранцем, а погляди на життя взагалі не сходяться. Саме тому вагітна Ксенія вирішила стрімко полишити свого колишнього.

Згодом вона пригадає, як несправедливо ставився до неї чоловік. Про те, що мусить зараз виховувати малюка сама ані скільки не шкодує. За цей час життя підкинуло їй купу випробувань і загартувало характер.

Втім, знаменитість завжди зазначає, що готова відкритися новим відносинам. Саме тому вона і відважилася піти на перший сезон проєкту “Холостячка”.

Нині ж на своїй сторінці в Інстаграмі вона опублікувала світлини з походу до РАГСУ.

“Слухай, ну чому тобі так везе? Вітаю, друже. Сподіваюсь — це назавжди”, — написала у сторіз зірка.

Ксенія Мішина показала фото із РАГСу

Деталей свята створення родини Мішина не розкриває. Проте, дає зрозуміти, що нареченим став чоловік, якого вона вважає своїм товаришем.

Чи готова Ксенія Мішина до другого шлюбу?

Артистка, після розриву з Олександром Еллертом, стала обходити стороною тему особистого життя. Вона з головою пішла у роботу, адже після “Холостячки” її почали запрошувати у різні популярні проєкти. Зіграла роль у серіалі “Клятва лікаря”, а згодом і взагалі попрямувала на зйомки у хорватському кінематографі.

Олександр Еллерт, Ксенія Мішина
Ксенія Мішина показала фото із РАГСу

На початку війни вона лишилася сама з дитиною, але швидко знайшла рішення, як попіклуватися про безпеку синочка. Відомо, що Мішина тривалий час була закордоном. Та як з’явилася перша можливість повернутися додому, вона взяла квитки, зібрала всі речі й попрямувала до Києва.

До речі, Ксенія вже вдруге мусила полишити все через війну. Річ у тім, що зірка походить з Криму, який у 2014-му році окупувала росія. Столиця прийняла її, як і багато інших переселенців. Та душа знаменитості завжди була з нашим півостровом.

Нагадаємо, що минулого року Мішина говорила про плани народити другу дитину. Коли була у стосунках з Олександром, мріяла про близняток.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.