72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють: “Майстер-клас для першокурсників”

Михайло Поплавський завжди тим, що студенти його університету культури просто обожнюють співочого ректора. Вже багато років артист не здає своїх позицій та вже готується передати свою мудрість новим поколінням.

Михайло Поплавський. Цей співак знайшов свій унікальний спосіб добитися слави і популярності в Україні. В один момент він зрозумів, що наші люди вміють гарно відпочивати, а тому без застільних пісень — не обійтися. Весь репертуар вічного юного орла дуже жвавий та запальний, як, власне, і характер самого виконавця. А неймовірна харизма досі спонукає фанатів цікавитися його творчістю.

Відомо, що у молодості майбутній кумир мільйонів проживав у сільській місцевості, але навіть і там зміг домогтися нечуваних висот. До речі, у той період він зустрів свою першу дружину Людмилу. Проте, амбіції музиканта взяли гору та він попрямував у нашу столицю.

Свою діяльність співак нині зосереджує на навчальній діяльності. Він став справжнім обличчям сучасного університету культури та мистецтв. Навіть попри воєнний стан набір туди продовжується, а Михайло Михайлович влаштовує збори для вихованців.

72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють

На кожній події від Поплавського завжди дуже багато студентів, особливо дівчат. Цілий натовп представниць прекрасної статі забажав сфотографуватися зі знаменитістю, а ще більше зібралося у глядацькій залі.

“Майстер-клас для першокурсників”, — написав на своїй сторінці в Інстаграмі артист.

72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють

Цікаво, що до такої жіночої уваги зірковий чоловік ставиться без усіляких забобонів. Він зізнається, що трапляються інколи такі фанатки, які відверто говорять про свої почуття до нього. Проте, серйозно до того Михайло Михайлович не ставиться, адже у нього вже міцна родина.

Нагадаємо, що у Поплавського є дорослий син, якого він одружив з учасницею конкурсів краси. Молоді подарували татові жвавого та енергійного онука, який вже знімався у кліпах разом зі знаменитим дідусем. До речі, син Михайла Михайловича не став іти стопами батька та вирішив стати підприємцем. До шоу-бізнесу у нього душа не лежить.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.