Як виглядає і чим займається колишній Світлани Лободи, якому вона народила дочку: простакуватий для поп-діви

Світлана Лобода — вельми загадкова особа. Зірка досі не розкриває особистість батька її другої дитини Тільди. Проте, першого законного обранця поп-діві приховати не вдалося. Дізнайтеся, хто полонив серце співачки кілька років тому.

Світлана Лобода. Героїня цього матеріалу пройшла непростий шлях до слави та популярності. Співачка чимало часу присвятила гурту “ВІА Гра”, але від статусу “руденької” у тріо вирішила відмовитися, адже всі відчували її потенціал, як сольної співачки.

Світлана Лобода з донькою
Як виглядає і чим займається колишній Світлани Лободи

І зірка не помилилася із вибором. Вона, почавши працювати самостійно, добилася більших висот, аніж з колективом. Артистка представляла Україну на Євробаченні, спробувала себе у ролі ведучої “Шоуманії”, але така зайнятість не завадила їй завагітніти та привести у світ двох чудових донечок.

Євангеліна, або, як її лагідно називає популярна матуся, Єва народилася у перших серйозних стосунках Світлани.

Що відомо про першого чоловіка Світлани Лободи?

Свою долю знаменита українка зустріла завдяки роботі. У той час вона лише йшла до музичного Оліпму та багато працювала над номерами. Виступи Лободи славляться не лише потужним вокалом, а й запальними танцями та спецефектами.

Над балетом зірки чимало працював хореограф Андрій Цар. Саме він піклувався над найкращими виступами Світлани. Проте, поп-діва розгледіла у ньому не лише колегу чи компаньйона. Співачка закохалася і це було взаємно. Цікаво, що офіційного шлюбу ця творча пара так і не уклала. Та це не завадило їм завести спільну дитину.

Як виглядає і чим займається колишній Світлани Лободи

Та вогонь любові згас дуже швидко. Багато гастролей, щільний графік, постійні виступи, можна сказати, зруйнували стосунки. Ніхто у цьому тандемі не хотів миритися з тим, що часу на спільні справи ставало все менше. Цивільне подружжя вирішило розбігтися.

Як виглядає і чим займається колишній Світлани Лободи

Згодом Лобода розповість, що складно спілкуватися стало саме після пологів. За її словами Андрій мав своє особливе бачення на творчість і не хотів змінюватися, адаптуватися. Світлана же не розуміла, що відбувається з її благовірним. Знаменитість побачила: їхні шляхи стрімко розходяться, але ініціативу розриву взяв на себе саме Цар. Чоловік заявив, що відчував тиск з боку партнерки.

Нагадаємо, що поп-діва під час війни повернулася в Україну. Артистка відвідала рідний Ірпінь та виділила зі своєї кишені крупну суму на реконструкцію міста, що сильно постраждало від окупації.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.