Подруга Алли Пугачової розповіла, чому вона знову втекла з росії: “Наскільки мені відомо, почали цькувати”

Нещодавно Алла Пугачова ошелешила прихильників новиною про те, що вона з чоловіком продає свій "замок". Примадонна вирішила покинути росію, а тепер викрилась причина цього рішення

Алла Пугачова довго знаходилась за кордоном, проте перед початком нового навчального року вона разом з двійнятами від Максима Галкіна повернулась на батьківщину. Сімейство не провело вдома багато часу, коли Примадонна вирішила, що час знову покинути “рідну” країну. Наприкінці вересня російську співачку помітили в столичному аеропорті.

Виявилось, що артистка придбала квитки в одну сторону: 29 вересня Алла Пугачова відправилась разом з дітьми до Ізраїлю, але зворотні квитки вирішила не купувати. Пізніше стало відомо, що Примадонна вже має ізраїльський паспорт, він дійсний до кінця наступного року.

Шанувальники зіркової пари вирішили, що артисти поривають зв’язки з батьківщиною, коли подружжя виставило на продаж свій шикарний будинок в селі московської області. Вартість замку Максима Галкіна ріелтори оцінюють приблизно в мільярд рублів.

Алла Борисівна останнім часом все активніше висловлює свою незгоду з російською політикою, а тому багато росіян подумали, що саме громадянська позиція зірки стала причиною її від’їзду. Втім, подруга та акторка Любов Аксьонова розкрила таємницю рішення Пугачової. За словами жінки, артистка зробила це заради своїх дітей.

Алла Пугачова хотіла вберегти своїх дітей від булінгу в школі, а тому поїхала з ними за кордон
Алла Пугачова хотіла вберегти своїх дітей від булінгу в школі, а тому поїхала з ними за кордон

Аксьонова зазначила, що у школі двійнят Максима Галкіна та Алли Пугачової нібито почали цькувати. Російська акторка зазначила, що однокласники дітей ставлять їм каверзні запитання, цікавляться, де ж їхній батько. Гаррі та Ліза приходять додому і розповідають про все зірковій матері. Примадонна вирішила, що її діти не мусять такого терпіти, а тому переїхала до Ізраїлю.

Вони пішли в школу, тиждень проходили, і їх почали, наскільки мені відомо, цькувати. Гаррі і Лізі вже не по три роки, вони дорослі і все розуміють. Приходять додому, задають недитячі питання, хвилюються

– розповідає подруга російської співачки.

Любов Аксьонова зазначила, що Алла Борисівна просто хотіла забезпечити своїм дітлахам комфорт, безпеку та спокій. На їхній батьківщині Примадонна цього зробити не змогла, а тому виконала свій материнський обов’язок за кордоном.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.