Звичайна бабуся: зовнішність Софії Ротару без пластики ошелешила багатьох (ФОТО)

Експерт розповів, якими послугами пластичних хірургів користувалась співачка Софія Ротару та показав, як би вона виглядала без стороннього втручання лікарів – на фото звичайна бабуся

75-річна співачка, здається, викрила секрет вічної молодості. Іноді здається, що Софії Ротару вдалось підкорити час, адже з віком вона майже не змінюється. Всім добре відомо, що причина полягає не тільки в гарній генетиці та спадковій рисі, але і в користуваннях послугами пластичних хірургів.

У свої 75 років легендарна українська співачка Софія Ротару може похвалитись ледве не бездоганним зовнішнім виглядом. Неозброєним оком видно, що артистка користувалась послугами пластичних хірургів. Втім, втручання професіоналів пішло знаменитості лише на користь. Експерт детально розібрав, до яких пластичних маніпуляцій вдавалась співачка. Більш того, в Мережі з’явились фотографії, на яких продемонстровано, як би виглядала Ротару без стороннього втручання.

Які пластичні операції робила Софія Ротару

Російський пластичний хірург Амжад Аль-Юсеф відвідав студію програми “Як стати красивою”, у якій він розповів, до яких саме послуг професіоналів вдавалась Софія Ротару, щоб довгий час залишатись моложавою. Перш за все, зазначив Амжад Аль-Юсеф, співачка обрала справжнього професіонала, адже її у такому віці обличчя виглядає бездоганно.

Зовнішність Софії Ротару, якби не пластичні операції
Зовнішність Софії Ротару, якби не пластичні операції

Пластичний хірург зазначив, що Софія Ротару робила підтяжку верхніх та нижніх повік, а також прибирала з обличчя зайву шкіру. Крім того, зазначає Амжад Аль-Юсеф, артистка робила ендоскопічну підтяжку брів, повну підтяжку обличчя та шиї.

Як би виглядала українська співачка без втручання професіоналів

Софія Ротару – звичайна жива людина, яка дорослішає та старіє. Якби зірка не мала можливості або не захотіла проводити зі своєю зовнішністю ніяких пластичних маніпуляцій, то зараз вона виглядала би як звичайна бабуся. Зморшки на всьому обличчі, навислі брови та “засмучені” очі. У цих змінах зовнішності немає нічого поганого чи надзвичайного – з віком кожна людина стикається з подібним.

Втім, Софія Ротару вирішила стати хазяйкою власної долі та приборкати невпинний час. Зараз співачка виглядає набагато молодшою за 75 років. Проте, варто зазначити, що на це впливає не лише зовнішність зірки, але і її поведінка. Софія Ротару почуває себе молодою і це – найголовніше.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.