Ведуча Нового каналу приховувала своє розлучення впродовж року

Катерина Варнава прожила у шлюбі 6 років.

Популярна ведуча, зірка гумористичного шоу «Comedy Women» розлучилася з танцюристом Костянтином Макіньковим. З чоловіком вона прожила 6 років. Офіційно їх шлюб анулювали рік тому, втім артистка до цього моменту приховувала подробиці.

«Ми з Костянтином Сергійовичем розійшлися. Ми роз’їхалися, і як би не банально це звучало, залишаємося у приголомшливих відносинах. Ми спілкуємося, дружимо, але настав такий період, коли мені та йому потрібно рухатися далі», – прокоментувала Катерина.

Вона впевнена, що думати про поповнення в родині потрібно було раніше, а тепер нічого не можна змінити.

«Це не момент зради, хоча так розлучитися було б навіть простіше. Весілля вже не потрібне. Дітьми, напевно, обзаводитися треба було раніше, але у цілому, нічого не зміниш. Просто у якийсь момент пристрасні відносини потихеньку перетворилися в родинні», – поділилася Варнава.

Катерина додала, що їй лікарі не радять народжувати, зважаючи на її стан здоров’я.

«Ми консультувалися з фахівцями, мені сказали: «У вас слабке здоров’я, по-жіночому є проблеми. Вам потрібно планувати вагітність. Не можна просто вісім місяців гастролювати і буде здорова дитина. Вам треба підійти до цього відповідально, тобто на якийсь час позбавити себе активності», – зазначила артистка.

Вона бажає колишньому чоловікові зустріти своє кохання, саме тому виступила ініціатором розлучення. Наразі Катерина – самотня, втім про своє рішення не шкодує.

«Коли ти шість років живеш з людиною, а потім виходиш з відносин у 35 років, то знайти когось у моїй ситуації — жопа. У мене навіть був момент легкої жалості до себе», – резюмувала Варнава.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.