Dzidzio витягнув Олю Цибульську із кабінету психолога

За словами співачки, він зіграв в її житті вирішальну роль.

Співачка Оля Цибульська на своєму акаунті в в Instagram опублікувала допис, в якому коментує свої стосунки із Dzidzio. Артисти знайомі давно і, як виявилося, співак вплинув на вибір її професії.

За словами Олі, після закінчення школи вона планувала вчитися на психолога, але її друг переконав дівчину та її батьків у тому, що вона має вокальні дані і може виступати на сцені.

«Ми з Dzidzio нещодавно почали згадувати історію знайомства і зробили висновок, що якби не він, була б я не на сцені, а в кабінеті психолога. Лікарем. Хоча, з нашими стосунками, крісло пацієнта теж не за горами», – поділилася співачка.

Крім того, у артистів багато спільного в особистому житті: у 2018 році вони стали хрещеними батьками хлопчика Дениса.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.