Попри карантин, президент США влаштує випускний для школярів

Випускний вечір відбудеться онлайн.

44-ий президент Америки Барак Обама вирішив влаштувати для випускників церемонію прощання зі школою онлайн. Через пандемію та карантин у навчальних закладах відмінили випускні вечори, тож Обама разом із дружиною Мішель у такий спосіб підтримали школярів.

Їх ідею підтримали зірки світового масштабу та пообіцяли доєднатися до онлайн-вечірки. У віртуальній церемонії візьмуть участь Леді Гага, Керрі Вашингтон, Аліша Кіс, Зендайя, Келлі Роуленд і інші популярні серед американських підлітків виконавці.

Крім того, з мотиваційною промовою до випускників звернеться генеральний директор Google Сундар Пічай.

Церемонія прощання зі школою відбудеться під назвою «Dear Class of 2020» 6 червня на платформі YouTubе.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.