Кошевий проговорився про таємницю Олени Зеленської

Він розповів, чим займається перша леді.

Євген Кошевий розповів, що дружина Володимира Зеленського продовжує працювати над проектом «Квартал-95». За його словами, перша леді пише жарти для гумористичного шоу «Жіночий квартал». Комік додав, що вона поєднує цю роботу із обов’язками першої леді.

«Це їхній проект. І «Жіночий квартал» існує завдяки цій авторській групі. Тому пише, так, у вільний від роботи час», – повідомив артист.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Кошовий також нагадав, що свого часу Олена не підтримувала рішення чоловіка піти у політику. Їй знадобився час, аби звикнути до ролі першої леді.

«Вона сама казала, що була проти того, щоб Володимир Олександрович ішов на головну посаду країни. Звичайно, важко. Важко справлятися з тим, що навалюється кожен день», – зазначив артист.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.