Дядя Жора після інсульту вийшов на зв’язок

Він опублікував на своєму акаунті в Instagram відео-звернення до шанувальників.

Відомий комік нещодавно потрапив в одну зі столичних лікарень з діагнозом інсульт. Він поділився з шанувальниками відео, в якому розповідає про своє самопочуття.

За словами Дяді Жори, зараз йому складно заснути, оскільки до його руки пкріпили апарат, який кожні 15 хвилин вимірює тиск. Цей пристрій вібрує кожен раз, коли фіксує результат.

Також гуморист розповів, як він проводить час на лікарняному. Зараз його прогулянки тривають близько 3 хвилин і обмежуються балконом. Дядя Жора зізнався, щоб скоротати час, він почав дивитися турецькі серіали, і вони йому сподобалися.

До речі, в коментарях до відео Леся Никитюк написала про плани відвідати колегу в лікарні.

Артист також не забув подякувати всім за підтримку.

«Спасибі всім і кожному за Вашу підтримку, за добрі слова і побажання! Мені дуже приємно і це дуже мотивує», – говорить артист.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.