Горбунов створив спеціальний гардероб для роботи під час карантину

Відповідний допис ведучий оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Карантин та пандемія внесли свої корективи в роботу українців. І зірки екрану також адаптовуються до нових умов.

Більшість роботи вони виконують удома, відтак – у кадрі часто трапляються цікаві випадки, пов’язані із домашніми улюбленцями, членами родини та дітьми.

Робочими моментами, які залишаються поза кадром, деякі знаменитості діляться у соціальних мережах. Днями новий пост на цю тему опублікував популярний український ведучий Юрій Горбунов.

На фото він позує у домашньому кріслі в діловому костюмі та домашньому взутті. Біля Горбунова стоїть техніка для запису відео. Такий знімок дуже потішив шанувальників артиста.

«Як казали, карантин – це не канікули,це робота на відстані! Так і працюємо. Добре, що можна залишатися в домашніх капцях», – зазначив у дописі Юрій Горбунов.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.