Леся Нікітюк стала швеєю

Ведуча навіть заснувала власний бренд.

Популярна українська зірка Леся Нікітюк зізналася, що для участі у шоу самостійно шиє собі вбрання. Зірка запустила власний бренд одягу під назвою «#samaшила».

За її словами, така ідея виникла під час зйомок проекту «Хто проти блондинок». Річ у тім, що бюджет на костюми учасниць та ведучої обмежений, а Лесі подобається одягатися зі смаком. Тому вона вирішила самостійно конструювати собі вбрання.

Крім того, Нікітюк зазначила, що не розуміє дівчат, які витрачають багато грошей на брендові речі.

«Не розумію, як можна витрачати великі гроші на одяг. Він не може бути дорожчим за діаманти. Тому ми зі стилістами шоу вирішили найняти кравчиню, яка за моїми схематичними малюнками створить для мене одяг», – прокоментувала Леся.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.