Балану і Кароль запропонували стати учасники Танців із зірками

Влад Яма організував онлайн-кастинг на шоу.

Український хореограф Влад Яма на своїй сторінці в мережі Instagram оприлюднив новий пост. У тексті танцюрист зазначив, що відчуває «завершення» карантину, а отже – і повернення до звичного ритму життя.

Тому хореограф попросив своїх підписників написати у коментарях, кого вони бачать наступними учасниками нового сезону «Танців з зірками».

Користувачі назвали імена Дана Балана, Тіни Кароль, Володимира Дантеса та дружини Ями Ліліану.

Раніше в одному із інтерв’ю Влад Яма розповів, що репетиції нового сезону танцювального проєкту мали розпочати в серпні. Однак через запровадження карантину є можливість, що їх доведеться перенести.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.