Як виглядали та чим займалися фіналістки Холостяка до проекту

Фінальний епізод романтичного проекту транслюватиме телеканал «СТБ» у п'ятницю, 22 травня.

Останній випуск десятого сезону шоу «Холостяк» глядачі матимуть змогу переглянути у п’ятницю, 22 травня. Макс Михайлюк буде обирати між двома учасницями – Даною та Дариною.

Даші Ульяновій 23 роки. Вона народилася у Кривому Розі. З дитинства дівчина звикла до достатку. Її батько – успішний підприємець, а мама – домогосподарка. Пара також виховує двох братів-близнюків. Зараз хлопці навчаються в університеті. Сама ж Дарина має освіту актриси. Диплом отримала в Харківському Національному унівеситеті мистецтв імені Котляревського.

Проте наразі дівчина не працює за спеціальністю. Вона – тренер із стретчингу, оскільки з дитинства учасниця Холостяка займалася художньою гімнастикою. Мріє відкрити власну спортивну студію.

 

 

 

 

Дані Оханській 25 років. Вона народилася у Києві у сім’ї бухгалтера та водія на ЧАЕС. Є сестра Ліза. Дівчина за освітою журналіст. Отримала диплом магістра Києвському національному університеті ім. Шевченка. Зараз вона – власниця модельного агентства та автор еротичної поезії.

У планах дівчини – розвивати свій бізнес та започаткувати проект, пов’язаний із її віршами.

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.