Дядя Жора після інсульту зізнався, що не може забезпечувати сім’ю

Годувальницею сім'ї поки є дружина.

Відомий український комік Вадим Мічковський, відомий під псевдонімом Дядя Жора, нещодавно переніс інсульт. Він розповів, що через карантин не може продовжувати свою професійну діяльність та заробляти гроші, оскільки усі масові заходи відмінили.

Тому наразі основний дохід у сім’ю приносить дружина артиста. Наталія Мічковська – експерт з харчування та блогер. Артист констатує, що усі підприємці перейшли на торгівлю онлайн, тож вести бізнес в інтернеті наразі дуже вигідно.

«Наразі у моїй діяльності повний стоп. А дружина – блогерка, експертка з харчування. Вона працює онлайн. Зараз усі кинулися в онлайн, це вигідний бізнес, який працює без прив’язки до офісу», – повідомив Дядя Жора.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.