Валерій Харчишин зізнався, що вживав наркотики

Про це він розповів під час спільного ефіру з Олею Поляковою в соціальних мережах.

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин провів спільний ефір зі співачкою Олею Поляковою в Instagram. Під час трансляції вони зіграли у гру «Правда або дія». У ході бесіди він зізнався, що свого час пробував різні наркотики.

Харчишин зауважив, що не приймав ін’єкційні наркотики та важкі психоделічні препарати. Артист пробував марихуану та екстазі. За його словами, після вживання наркотиків у нього на обличчі була виражена перевтома. Одного разу він своїх зовнішнім виглядом навіть стривожив членів колективу.

«Це було дуже смішно, страшно і мені, і, мабуть, людям. Тому що у мене були очі по сім копійок», – пригадав співак.

Він також додав, що до жодноъ з речовин він не звик. Втім, алкоголь таки викликає у артиста залежність. Свого часу члени групи часто під впливом напоїв влаштовували гучні вечірки в готелях та псували майно. Крім того, на початку кар’єри, співак напивався перед виходом на сцену. Однак з часом Валерій зумів впоратися із залежністю.

«Алкоголь — це найстрашніший наркотик, який тільки є в світі», – резюмував артист.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.