Головна героїня Величного століття приховувала, як виглядала до всесвітньої популярності

Фанати Мер'єм Узерлі знайшли її юнацькі фото.

Популярна акторка Мер’єм Узерлі на своїй сторінці в Instagram постійно публікує нові світлини та ділиться подробицями свого життя. Паралельно в мережі фанати створили інші аканти, де поширюють інформацію та фото артистки.

Нещодавно на одній з таких сторінок з’явилася нова публікація. Це архівне фото акторки. Там вона позує разом із близькими людьми. Зовнішній вигляд Узерлі значно відрізняється від сьогоднішнього. На світлині вона має каштановий колір волосся замість звичного рудого.

Архівне фото

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".